Amsterdam

Culinaire Dinertocht

Het leukste – èn lekkerste – evenement van 2014

Culinair genieten op het water in drie steden

Het leukste – èn lekkerste – evenement van 2014! Dit jaar zal de Culinaire Dinertocht in drie verschillende steden worden georganiseerd, te weten Den Haag, Amsterdam en Leiden. Nadat het evenement in 2013 voor de eerste keer in Den Haag werd georganiseerd is – op basis van vele verzoeken – besloten landelijk te gaan en uit te rollen. De eerste editie in Den Haag was een groot succes met 650 deelnemers.

 

Binnensteden met water hebben veel te bieden. Doelstelling van het evenement is om deelnemers kennis te laten maken met het culinaire aanbod van de top restaurateurs en tevens kennis op te doen over de historie van de stad. Nevendoel is dat de deelnemers op een later moment naar de desbetreffende stad terugkeren om verder kennis te maken met de stad en het culinaire aanbod. Een Culinaire Dinertocht duurt 1,5 uur en gedurende die tijd krijgt men aan boord vijf gangen van de top restaurateurs uitgereikt.

 

Den Haag     De Culinaire Dinertocht Den Haag vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni 2014. De vrijdag zal geheel in het teken staan van deelnemers / gasten van het WK Hockey en expats uit Den Haag en omgeving. De voertaal zal derhalve Engels zijn. Deelnemende restaurateurs / koks: Restaurant Niven, Restaurant Pearl (Hilton Hotels), Villa la Ruche, Restaurant Basaal en Paul van Waarden.

 

Amsterdam     De Culinaire Dinertocht Amsterdam vindt plaats op zaterdag 30- én zondag 31 augustus. Dit weekend vindt ook De Uitmarkt plaats. Een mooie combinatie is dan ook te maken; eerst naar De Uitmarkt en aansluitend aan boord stappen om culinair te genieten vanaf het water. Op dit moment vinden gesprekken plaats met de restaurateurs en de organisatie verwacht u op korte termijn te kunnen verblijden met mooie namen van de restaurateurs!

 

Leiden De Culinaire Dinertocht Leiden vindt plaats op zaterdag 13 september. Dit weekend vindt tevens de Open Monumentendag plaats en komen er vele tienduizenden mensen naar het centrum van Leiden. Een mooie combinatie is dan ook te maken. Deelnemende restaurateurs / koks: Restaurant In den DoofpotThe Restaurant (Hilton Garden Inn Leiden), Brasserie de Poort, Grand Café Restaurant De Vriend en Mangerie “De Jonge Koekop”.

 

Wij bieden u een gezellig culinair evenement aan, waar u met uw vrienden, partner, familie, of in zakelijk verband aan kunt deelnemen.

Zie voor meer informatie over locaties, tijden, het reserveren, de prijzen en deelnemende (top) restaurateurs de website www.culinairedinertocht.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@culinairedinertocht.nl. Zie voor een leuk artikel de XPat Journal.

Met culinaire groet,
Stichting Culinair Verrassen

Rogier Bakker (06-22248888)

Reinier Vrolijk (06-51447496)

          

 

Deel deze pagina:
[addtoany]