Huur een woonboot in Amsterdam
[addtoany]

Huur een woonboot in Amsterdam

Bij Rederij De Nederlanden weten we als geen ander hoe heerlijk het is om op het water te zijn. Maar wist u dat u ook na een enerverende rondvaartocht helemaal het water niet af hoeft, zelfs niet om te gaan slapen? Huur een woonboot in Amsterdam en ervaar hoe ontspannen het drijvende leven is!

Op BookaHouseboat, het grootste wereldwijde platform voor woonboot verhuur, vindt u tientallen prachtige schepen, arken en alles wat daar tussenin zit. Van traditionele vrachtschepen vol karakter en originele elementen tot aan de meest moderne woonarken compleet met vloerverwarming, sauna en jacuzzi. Er is voor ieder wat wils!

Elke woonboot in Amsterdam heeft een heel eigen karakter. De langgerekte schepen, vaak ouder dan 100 jaar, kenmerken zich door hun stoere en robuuste uiterlijk. Deze schepen, die decennia lang als binnenvaartschip door Europa hebben gevaren, hebben zonder twijfel het meest nautische karakter. Niet in de laatste plaats door de stuurhut, lieren en patrijspoorten die nog aanwezig zijn.

Hecht u meer waarde aan ruim zicht over het water, moderne architectuur en luxe, dan is een woonark waarschijnlijk meer wat voor u. Deze boten zijn gebouwd op een betonnen bak en hebben een strakker uiterlijk, grotere ramen en doorgaans ook wat meer comfort.

Wat alle boten gemeen hebben, is dat de eigenaren er alles aan hebben gedaan om er echt een uniek waterhuis van te maken. U zult u dan ook snel thuis voelen zodra u voet aan boord zet. En wees niet bang voor zeeziekte. De boten zijn vast bevestigd en bewegen doorgaans amper. Mocht u twijfels hebben, vraag de eigenaar dan vooraf hoe het schip zich gedraagt in het uitzonderlijke geval van een heftige storm. Aan de andere kant: een beetje beweging hoort ook wel bij de ‘woonbootervaring’ natuurlijk. Het is een unieke, stoere en onvergetelijke manier om in Amsterdam te verblijven – daar kan geen hotelkamer tegenop!

www.bookahouseboat.com