Varen door Amsterdam

Een vaartocht door de Amsterdamse grachten – en daarbuiten- heeft in elk seizoen zijn eigen charme. Op een warme zonnige zomerdag is een vaartocht bij velen favoriet, maar ook bij minder hoge temperaturen is het een perfect uitje. Amsterdam is in elk jaargetijde boeiend, bruisend en bekijken waard.

Maar bij kou of een regenbui is het natuurlijk wel zaak dat u zich in een geriefelijke boot bevindt. Kenmerkend aan de schepen van Rederij de Nederlanden is dat ze de charme van klassiek combineren met het comfort van moderne duurzame techniek. Bij ons aan boord – in een sierlijke salonboot, een  royale City Tender, rustieke trekschuit of beurtschip – zit u warm en beschut. Onze boten hebben verwarming en bieden alle mogelijke comfort.

Ook voor het organiseren van een feest, presentatie of vergadering hebben we volop faciliteiten, zoals een bar en muziekinstallatie. Het interieur van onze schepen is verplaatsbaar zodat we de ruimte geheel naar uw wensen kunnen inrichten. Zo zijn onze comfortabele City Tenders de uitgelezen locatie voor een varende vergadering. Met het hele gezelschap kunt u aan één lange vergadertafel zitten en voor een flipover of  beamer kan worden gezorgd.

Ook voor vrijetijdsuitjes hebben we het perfecte schip, of u nu alleen wat wilt varen door Amsterdam, wilt borrelen, dineren of een wijnproeverij aan boord wilt meemaken. Voor elk gezelschap hebben wij een leuk, interessant, feestelijk of gezellig arrangement. Kijkt u ook eens op onze home pagina waar u terecht kunt voor een boot huren in Amsterdam en om ideeën op te doen voor een verrassende boottocht.

Deel deze pagina:
[addtoany]