Banner_800x534_rederij-de-nederlanden

Open Trouwlocatie Dag.

Zondag 15 maart openen trouwlocaties door heel Nederland de deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie. Rederij de Nederlanden in Amsterdam is één van de deelnemende locaties aan de NTBO Open Trouwlocatie Dag. Kastelen en landgoederen, rederijen, hotels, restaurants, boerderijen en hoeves: deze en andere aangesloten trouwlocaties zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen tijdens de Open Trouwlocatie Dag tussen 12.00 en 17.00 uur.


Wat is de NTBO Open Trouwlocatie Dag?

Aanstaande bruidsparen kunnen tijdens de Open Trouwlocatie Dag op zondag 15 maart sfeer proeven bij deelnemende trouwlocaties door heel Nederland. “Deze dag is een unieke gelegenheid voor bruidsparen om zich te oriënteren op hun droomlocatie. Normaal moet je een afspraak maken, vaak tijdens kantooruren, om een trouwlocatie te kunnen bezichtigen. Nu kunnen bruidsparen rustig de sfeer proeven van verschillende trouwlocaties en kijken of die speciale klik er is voor tijdens hun speciale dag, aldus Daniëlle Lemmers, voorzitter van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

Het complete overzicht van alle deelnemende locaties aan de Open Trouwlocatie Dag op zondag 15 maart tussen 12.00 en 17.00 uur is te vinden op www.opentrouwlocatiedag.nl.

Deel deze pagina:
[addtoany]