Ontbijtvaart Amstel hotel groot succes!

24 september jl. hebben 28 topmanagers van vier en vijf sterren hotels door Amsterdam gevaren en kennis uitgewisseld over leiderschap en hospitality binnen hun vakgebied.

‘Moeilijke tijden vragen om het delen van kennis’,  aldus Martijn Hulsebosch, directeur van Rederij de Nederlanden. Dat was dan ook de basis achter dit initiatief van Attend (hospitality), het Amstel hotel (organisatie & ontbijt) en Rederij de Nederlanden (organisatie).

Om acht uur ’s ochtend stapten 28 managers aan boord voor een twee uur durende tocht door Amsterdam. Onder leiding van Peter Buitenhuis, ervaringsdeskundige op het gebied van leiderschap bij het OBT, werd er op interactieve wijze kennis uitgewisseld over het thema ‘leiderschap en hospitality’. Klik hier voor een foto impressie van de ontbijtvaart

‘Een ontbijtvaart is een ideale manier om de aandacht bij de les te houden en het nuttige met het aangename te combineren. Dit is zeker voor herhaling vatbaar’, aldus Hulsebosch.

Wilt u meer weten over de combinatie varen en netwerken of vergaderen? Neem dan contact op met Rederij de Nederlanden. Bel: 020 42 33 006 of mail naar: info@denederlanden.com. Zij helpen u graag bij de organisatie van uw evenement.

Deel deze pagina:
[addtoany]