City Culture Tours – Re:mbrandt all his paintings & rondvaart
[addtoany]

Rembrandt all his paintings & rondvaart

Een fantastische tour door Amsterdam begeleidt door een aantal prominente Nederlanders/Amsterdammers uit heden en verleden.

Deze bijna 3,5 uur durende tour kan op elk moment van de dag gedaan worden (let op openingstijden van Re:mbrandt all his paintings).

Verzamelen op de Dam bij het monument

Wandelen met Beatrix (± 45 minuten)

Bea1

U heeft een bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Aangezien zij haar Koninklijke verplichtingen heeft overgedragen aan Willem Alexander heeft ze nu tijd voor andere dingen. Allereerst vertelt ze over haar bijzondere band met de hoofdstad. Daarna schrijdt u met haar naar Re:mbrandt all his paintings, achter het Paleis, waar u koninklijk wordt ontvangen met een oranjebittertje en een bitterbal.

Rembrandt ontdekken met Saskia van Uylenburgh (± één uur)

Saskia1
Na het bekijken van de schitterende Rembrandts gaat u naar het auditorium. Daar vertelt Saskia, Rembrandts vrouw, haar verhaal als Flora, Godin van de vruchtbaarheid. Het leven met de kunstenaar was er één vol passie maar kende ook moeilijke tijden. Zijn koppige karakter zat zijn eigen succes vaak in de weg!

Varen met Madam Teresa (± 90 minuten)

Madam Theresa
Vervolgens wandelt u met Frans Bannink Cocq naar zijn huis. Vóór zijn huis ligt een boot klaar, de Jacob van Lennep, met aan boord koud bier, wijn, fris en lekkere hapjes. U vaart door de haven naar het VOC schip. Madam Theresa komt aan boord. Ze wil meevaren naar de Oude Kerk. Dan wandelt ze met u naar café de Grote Swaen voor een likeurproeverij. U kunt hier ook een maaltijd nuttigen (niet inbegrepen).

  • Kosten vanaf € 65,00 per persoon (22 personen)
  • Inclusief:
  • Optioneel
    • Diner in restaurant De Kroonprins
    • Terugvaart met diner aan boord

Informeer bij Rederij de Nederlanden naar de beschikbaarheid op een door u gewenste datum en tijdstip. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan een sluitend programma worden opgesteld.
Bel 020 42 33 006, mail naar info@denederlanden.com of vraag direct een offerte aan!

Tot stand gekomen in het najaar van 2013 door een samenwerking tussen:

City Culture Tours
‘All the world is a stage,’zei Shakespear het zo mooi. Nu is het tijd voor Amsterdam. Met de hoofdstad als decor combineert City Culture Tours gidstours en theater. De tours worden begeleid door gidsacteur Ingrid Marsman en haar team, gekleed als markante figuren uit heden en verleden. Door deze unieke tours ervaart u Amsterdam op een ludieke maar ook informatieve wijze. De tour kan worden aangevuld met een rondvaart, museumbezoek, likeur/kaas/bier-proeverij, kroegentocht en een lunch of diner.

Re:mbrandt all his paintings
Dit museum maakt het onmogelijke waar; alle 325 schilderijen van Rembrandt in het monumentale Magna Plaza bij elkaar. Een bijzonder overzicht van het complete oeuvre, door Prof. Ernst van de Wetering digitaal terug gebracht naar hun originele staat, zoals ze ooit het atelier van Rembrandt hebben verlaten.

Rederij de Nederlanden
Dé specialist voor sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen. Van gezellige borrel of diner cruise tot romantische bruiloft, zij maken iedere vaartocht tot een onvergetelijke belevenis. Welkom aan boord!

Restaurant de Kroonprins
In dit sfeervolle restaurant specialiteiten van de Hollandse keuken geserveerd voor een eerlijke prijs. De ligging tegenover Centraal Station maakt dit restaurant het ideale startpunt voor uw bezoek aan de oude stad. Ga voor een drankje lunch, diner naar de Kroonprins of café de Groote Swaen ernaast.