sail-2015-amsterdam

Nog een paar weken te gaan en het is zo ver. Amsterdam is van 19 tot 22 augustus vier dagen lang in de ban van Sail 2015. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vier dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail Amsterdam 2015 varen alle schepen van rederij de Nederlanden in en om het Sailgebied.

Wilt u uw vrienden, medewerkers of relaties een fantastische dag bezorgen, neem dan contact met ons op. Wij hebben scherpe aanbiedingen die het voor iedereen mogelijk maken om de Sail vanaf het water te beleven.

Hieronder vindt u de mogelijke Sail 2015 arrangementen. Boek tijdig in verband met beperkte beschikbaarheid.

 • Sail In: 19 augustus 2015

  09.00 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen te Amsterdam in onze eigen SAIL haven
  09.30 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van een van onze klassieke schepen. Aan boord serveren wij koffie en thee met muffins, brownies en mini sandwiches. De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses en voorzien van onbeperkt drankjes en hapjes.
  11.00 uur: Rond 11.00 uur begint de Sail-in. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tall Ships richting Amsterdam, begeleid door een armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in de fantastische “Sail-in Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.
  12.30 uur: Er wordt een uitgebreid lunchbuffet geserveerd met warme en koude gerechten.
  15.30 uur: Eind van het programma, u bent weer terug in Amsterdam.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 239,00 – Check beschikbaarheid


 • VOC Koffietocht: 20, 21, 22, 23 augustus 2015

  09.00 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen in Amsterdam in onze eigen SAIL haven.
  09.30 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van een van onze klassieke schepen. De trossen gaan los en het schip zet koers richting het gebied waar Sail Amsterdam plaatsvindt. Aan boord serveren wij koffie en thee met muffins, brownies en mini sandwiches. De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses en voorzien van onbeperkt drankjes en hapjes.
  Er wordt een rondje gevaren door de IJhaven, langs alle Tall ships. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het eind van de ochtend zet het schip weer koers richting uw opstapplek.
  11.30 uur: Einde van het programma.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 99,00 – Check beschikbaarheid


 • Lunch Vaart: 20, 21, 22, 23 augustus 2015

  12.00 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen in Amsterdam in onze eigen SAIL haven.
  12.30 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van een van onze klassieke schepen. De trossen gaan los en het schip zet koers richting Sail Amsterdam en de IJ haven.
  De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses met onbeperkt drankjes en een broodjes lunch. Wij varen langs de Tall Ships die liggen afgemeerd in de IJhaven, begeleid door een armada van schepen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting haven.
  15.00 uur: Einde van het programma.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 169,00 – Check beschikbaarheid


 • Lunchvaart Luxe: 20, 21, 22, 23 augustus 2015

  11.30 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen in Amsterdam in onze eigen SAIL haven.
  12.00 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van een van onze klassieke schepen. De trossen gaan los en het schip zet koers richting Sail Amsterdam en de IJ haven.
  De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses met onbeperkt drankjes, hapjes en een luxe lunch met warme en koude gerechten. Wij varen langs de Tall Ships die liggen afgemeerd in de IJhaven, begeleid door een armada van schepen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting haven.
  16.00 uur: Einde van het programma.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 229,00 – Check beschikbaarheid


 • Happy Hour Tour: 19, 20, 21, 22 augustus 2015

  16.00 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen Amsterdam in onze eigen SAIL haven.
  16.30 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van onze salonboot. De trossen gaan los en het schip zet koers richting Sail Amsterdam en de IJhaven.
  De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses met onbeperkt drankjes, luxe borrelhapjes en een heerlijk tapas buffet met warme en koude gerechten. Wij varen langs de Tall Ships van Sail Amsterdam, begeleid door een armada van schepen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het begin van de avond zet het schip weer koers richting haven.
  19.00 uur: Einde van het programma.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 159,00 – Check beschikbaarheid


 • Vuurwerkavond Tour: 19, 20, 21, 22 augustus 2015

  19.30 uur: Uw gezelschap wordt ontvangen in Amsterdamin onze eigen SAIL haven.
  20.00 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is scheept u in aan boord van onze salonboot. De trossen gaan los en het schip zet koers richting Sail Amsterdam en de IJhaven.
  De hele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses met onbeperkt drankjes en een walking diner.
  Wij varen langs de Tall Ships van Sail Amsterdam, begeleid door een armada van schepen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Tevens geniet u van het spectaculaire vuurwerk dat in de avond wordt afgestoken. Tegen het eind van de avond zet het schip weer koers richting haven.
  00.00 uur: Einde van het programma.
  Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

  Arrangementsprijs per persoon: € 259,00 – Check beschikbaarheid


 • Sail Experience: 20, 21, 22, 23 augustus 2015

  Een volledig verzorgde dag met een vaartocht van 2 uur vanaf de steiger bij Undercurrent in Amsterdam-Noord. Vaartochten mogelijk vanaf 11:00 uur. Laatste afvaart 21:00 uur. Minimaal één uur voor de afvaart arriveert uw gezelschap bij Undercurrent waar consumptiebonnen voor hapjes(5 p.p.) en drankjes(10 p.p.) worden uitgedeeld. Deze bonnen zijn uitsluitend bij Undercurrent inwisselbaar. Aan boord vindt u een mand met lekkere hapjes en een drankenpakket uit de Hollandse bar.

  Op het afgesproken tijdstip varen wij uit.  De trossen gaan los en het schip zet koers richting Sail Amsterdam en de IJhaven. Wij varen langs de Tall Ships van Sail Amsterdam. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

  Na afloop van de vaartocht mengen uw gasten zich in het feestgedruis op Undercurrent. Daar is dagelijks van alles te doen: vanaf de late middag zullen er diverse dj’s en live artiesten komen spelen die gedurende de avond jazz , funk, disco, house en lounge muziek ten gehore zullen brengen. De inwendige mens wordt niet vergeten. Afhankelijk van het tijdstip van de dag is een breed assortiment van hapjes en BBQ gerechten beschikbaar. waarvoor u de consupmtiebonnen kunt gebruiken. Extra bonnen kunt u bij de Undercurrent kassa kopen.

  Undercurrent is bereikbaar per fiets, pont (5 min. lopen van NDSM Werf). Komt u met de auto, bestel dan per auto een parkeerkaart à € 15,00 per dag.

  Arrangementsprijs per persoon: € 122,50 – Check beschikbaarheid


 • Sail Out “Thank You Parade”: 23 augustus 2015

  15.30 uur: Aan boord, wij varen uit en kiezen een mooie ligplaats met goed zicht op de Parade.
  16.30 uur: SAIL Thank you Parade. Uw gasten genieten van de aan ons voorbij trekkende schepen met een hapje en drankje aan boord.
  Wij varen langs de Tall Ships van Sail Amsterdam, begeleid door een armada van schepen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.
  18.00 uur: Wij leggen weer aan in de haven en de gasten gaan van boord. Hierna afterparty bij Undercurrent

  Meer informatie: https://www.denederlanden.com/beleef-de-sail-thank-you-parade-zondagmiddag-23-augustus/

  Arrangementsprijs per persoon: € 85,00 – Check beschikbaarheid


Alle genoemde prijzen zijn inclusief catering, drank, afdracht aan stichting Sail en gebaseerd op een maximale bezetting per schip. Prijzen zijn exclusief BTW.  Onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail.

 


 

 

Deel deze pagina:
[addtoany]