Keira - Elizabeth Swann

volleybalteam-armixtos

Volleybalvereniging Armixtos.Zo, dat was leuk! Zelfs door de vervelende toeters van een druk Dames 1 heen, was het een boottocht om nooit te vergeten! Dankzij Afke en de Rederij der Nederlanden zaten we op een prima bootje, dat maar liefst drie uur lang heel Amsterdam heeft rondgevaren. Tijdens de rit waren er lekkere hapjes en drankjes en de enkeling die niet verkleed was gekomen werd in no-time omgetoverd tot piraat of zeeman. Iedereen was stipt op tijd aanwezig, waardoor de boot keurig kon vertrekken. Een blije feestcommissie tot gevolg! Er waren maar liefst vijftig Armixtossers (of horend-bij..) aan boord, we durven hier wel te beweren dat dit een nieuw record is. Harrr!

Tijdens de dansjes, drankjes en hapjes kon je met jezelf of je team in de speciale Foto-hoek een mooi kiekje maken. Halverwege de avond werd de muziek stopgezet om een aantal lastige vragen op de aanwezige zeelui af te vuren. Quizmaster Inge maakte het spannend en met slechts 1 punt verschil wist 1 team er bovenuit te springen en de speciale prijs te veroveren. Uw reporter weet uit betrouwbare bronnen dat er maar liefst drie docenten in het team zaten, dat schept hoop voor de jeugd van tegenwoordig.

Na het aanmeren werd het feest doorgezet in de Bar Brasil, waar een ander, zalig muziekgenre zorgde voor bovenbeenspiertrainingen. Er werd goed met de heupen gedraaid en laag gezeten, een enkeling zat tegen de DJbooth aangeplakt en weer een ander besloot gewoon op de grond te gaan zitten. Een grote gezellige bende, waarvoor de feestcommissie u hartelijk dankt.

Meer foto’s op de website van de vereniging

Deel deze pagina:
[addtoany]