Voor bootverhuur in Amsterdam bent u bij Rederij de Nederlanden aan het juiste adres

Wilt u varen met een gezelschap door de Amsterdamse grachten? Bij Rederij de Nederlanden bent u op het gebied van bootverhuur in Amsterdam aan het juiste adres. Wij verhuren schepen voor alle soorten feesten en evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsevenement of transfer van A naar B, wij hebben voor u het geschikte schip met bemanning.

BBQ boot, borrelboot of volledig verzorgde trouwerij

Misschien heeft u al een idee hoe uw vaartocht er uit zou moeten zien. Wij helpen u graag om uw ideeën uit te voeren. Wij kunnen u op het gebied van bootverhuur in Amsterdam ook helpen met leuke ideeën. Wat dacht u van een rondvaart in de Amsterdamse grachten waarbij aan boord een complete BBQ wordt verzorgd? Of een borrelboot waar u twee uur lang onbeperkt kunt genieten van onze Hollandse bar? Misschien gaat u het komend jaar trouwen. Laat u dan informeren door onze trouwdeskundigen over de mogelijkheden aan boord van ons vlaggenschip, het Wapen van Amsterdam. Uw trouwerij kan van A tot Z door ons worden verzorgd. Wij leiden u graag rond aan boord van het Wapen.

Maatwerk of een standaard arrangement tegen vaste lage prijs

Op het gebied van bootverhuur in Amsterdam heeft Rederij de Nederlanden voor u verschillende mogelijkheden. Onze standaard arrangementen hebben een overzichtelijke prijs per persoon. Al dan niet inclusief onbeperkt Hollandse bar. Denkt u ook eens aan een wijnproeverij aan boord. Of wat dacht u van een avond varen met een uitgebreid tapas buffet aan boord? Een boot huren in Amsterdam kan zorgeloos.

Wij helpen u graag verder met een advies op maat. Bel 020-4233006
Informeer naar beschikbaarheid: