Sluit de dag af of begin de avond met één van onze feestarrangementen!

Rederij de Nederlanden maakt van elke gelegenheid een feest. Met een ruime vloot van diverse salonboten, trekschuiten en partyschepen, zorgen we voor een bruisend tafereel op deAmsterdamse grachten. Onze feestboot is dé manier om in Amsterdam uw dag af te sluiten of juist de avond te laten beginnen. Wij bieden dan ook diverse arrangementen om gezellig met uw gezelschap te borrelen. Variërend van traditionele garnituur en drankjes tot luxe amuses met cocktails waardoor het water u in de mond loopt. Kijk hier voor meer mogelijkheden!

Uw vrijdagmiddagborrel op onze feestboot in Amsterdam?

Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, het vieren van een binnengehaalde account, een reünie met vrienden of een bruisend begin van de avond, wij zorgen ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Wij bieden mogelijkheden op elk tijdstip, voor elke doelgroep en voor elke wens. Daarbij houden we rekening met elk budget. Neem ook eens een kijkje bij onze pizzacruise, tapascruise en het happy hour arrangement op onze borrelboot in Amsterdam.

Een professionele party op de grachten

Na een dag hard werken heerlijk het weekend in met een gezellig feestje op één van onze boten. Volledig verzorgd als het gaat om hapjes, drankjes en entertainment indien u dat wenst. Ons team van enthousiaste professionals zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Klinkt goed nietwaar? Niet voor niets worden we warm aanbevolen door Tripadvisor.nl en zijn we officieel partner van Amsterdam marketing. Heeft u interesse in het huren van een schip of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op en bel met +31 (0)20 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.