Proost van Sint Jan

40-persoons salonboot

Een 40-persoons salonboot huren in Amsterdam?

Salonboot Proost van Sint Jan is geroemd als de mooiste salonboot van Europa! Deze exclusieve 40-persoons salonboot is in 1997 vakkundig gerestaureerd en in het voorjaar van 2012 gerenoveerd. Met haar exclusieve teakhouten interieur en smaakvolle aankleding zal deze boot u en uw gasten betoveren. Varend door de tuinwijken en de grachtengordel van Amsterdam maakt zij een statement van gracieuze elegantie.

Opstapplaats

Vertrek in de Amsterdam City Marina haven voor het Room Mate Aitana Hotel (5 min. lopen vanaf Amsterdam CS). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Genieten met lekker weer

Bij mooi weer kunnen de zijwanden open, ideaal om van de levendige omgeving van Amsterdam te genieten. Aan boord is ruimte voor 40 personen. Om te dineren kunt u terecht met een gezelschap tot 38 gasten.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden