Bredero

60-persoons Citytender

De citytenders Bredero en Multatuli zijn stijlvol, ruim en comfortabel. Het interieur van deze multifunctionele schepen kan worden aangepast voor elke gelegenheid. Door de elektrische aandrijving varen de boten schoon en geruisloos. De perfecte varende locatie voor een receptie, bruiloft, borrel of dinner cruise.

Opstapplaats

De opstapplaats is aan de Singel 359. Wilt u op een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom om de boot vooraf te bezichtigen. Voor grote groepen (tot ±250 personen) kunnen wij een vloot van 4 citytenders inzetten.

 

Vaargebied citytend

De citytenders zijn uitermate geschikt voor een gezellige vaartocht op de Amsterdamse grachten en het IJ. Ook vaartochten over de Amstel, de Vecht en de Zaan zijn mogelijk. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op
zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De
gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere
architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden