Een boot huren met brunch aan boord in Amsterdam

Brunchen op een boot in Amsterdam

Wilt u brunchen in Amsterdam? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor een brunch op een boot bij Rederij de Nederlanden. Brunchen aan boord van onze luxe boten is een unieke ervaring die u en uw gezelschap nog lang zullen heugen. Bekijk dus hier de mogelijkheden en boek een brunchboot voor u en uw gezelschap. Speciale wensen? Neem contact met ons op.

Brunchen aan boord

Tijdens de brunch aan boord kunnen u en uw gezelschap de ambiance ervaren van het varen op Amsterdamse grachtengordel. De boten varen fluisterstil waardoor u kunt genieten van de heerlijke hapjes, het gezelschap en het uitzicht. Brunchen aan boord was nog nooit zo goed!

U kunt bij ons kiezen uit verschillende brunchbuffetten.

Ontbijt/Lunch/brunchbuffet

€ 15,95 per persoon*

Mix van zachte en harde Haagse broodjes, fingersandwiches en mini bagels belegd met diverse soorten kaas, vleeswaren, vis en salades met bijpassende garnering (3 p.p.)

Roomboter croissants

Jam

Roomboter

Mini pain au chocolat

Hangop met aardbeien in glaasje

Verse jus d’orange

Ontbijt/Lunch/brunchbuffet

€ 21,95 per persoon*

Soep:
Huisgemaakte soep naar keuze ( vegetarische Italiaanse tomatensoep, paprikasoep, groentesoep, zoete aardappelsoep, aspergesoep ( zomer), pompoensoep, erwtensoep ( winter))
Salade
Pastasalade met rucola, gepofte tomaat, feta en pijnboompitjes
Huisgemaakte zalmsalade met 3 kleuren paprika en getrancheerde zalm
Pittige eiersalade
Beleg
Plateau met diverse kazen en vleeswaren
Dippen en roomboter
Brood
Halve wrap kip/avocado/ei
Mix van zacht en harde mini broodjes/breekbrood/stokbrood

Optioneel

Warme lunchgerechten

€4,50 excl. BTW per stuk

Huisgemaakte soepen; groentesoep, Italiaanse tomatensoep, kippensoep, zoete aardappelsoep, aspergesoep ( zomer), erwtensoep ( winter), Javaanse kerrie soep, paprikasoep
Broodje warme beenham met mosterdmayonaise
Warme wrap pittige kip
Omelet naturel/ Omelet met bacon/ Omelet met kaas
Huisgemaakte kleine ronde quiche, diverse smaken mogelijk ( kip/pesto, gerookte zalm, lorraine, geitenkaas/spek, caprese, bospaddenstoelen/truffel)

Prijzen zijn exclusief 9% BTW en boothuur

Wij informeren u graag over beschikbaarheid en sturen vrijblijvend een offerte voor uw brunch vaartocht

Brunchen op een boot

Kom bij ons brunchen op een boot en laat u in de watten leggen. Wij verzorgen alles voor u en uw gezelschap. Als u bij ons een luxe boot huurt, dan is dat met een schipper. De boten kunnen bij mooi weer open. Alle boten zijn voorzien van een toilet, muziekinstallatie en verwarming. De boten worden elektrisch aangedreven waardoor u geruisloos en zonder nare luchtjes over de grachten vaart. U kunt dus optimaal genieten van uw brunch aan boord. Brunchen op een boot bij Rederij de Nederlanden is een ontspannen manier om lekker te genieten van uw gezelschap en de heerlijke hapjes.

Wilt u reserveren?

De prijzen van de brunch zijn per persoon. Hier komt nog wel de huur van de boot bij. Bekijk hier onze boten en de prijzen. Ook de drankjes worden achteraf afgerekend.

Alle prijzen zijn exclusief btw en gemeentebelasting.

Brunchen in Amsterdam - Brunchen op een boot

Ontbijt met dagverse producten

Onze cateraar maakt uitsluitend gebruik van dagverse producten. Onze ontbijtbuffetten worden met zeer veel zorg samengesteld en verzorgd door Van Barneveld catering; de specialist op het gebied van catering op boten in Amsterdam. De combinatie van de gastronomie van Van Barneveld catering met de luxe boten en topbediening van Rederij de Nederlanden maken het ontbijten in Amsterdam tot een onvergetelijke ervaring. Brunchen op een boot is een ware beleving