Running dinners

Heeft u onze dinerarrangementen bekeken, maar geen keuze kunnen maken? Dan kunt u ook kiezen voor een van onze Running Dinners. Hierbij bereiden niet onze eigen chefs het diner, maar meren we voor iedere gang aan bij een ander restaurant in Amsterdam. Zo maakt u kennis met diverse Amsterdamse restaurants, op een luxe boot van Rederij de Nederlanden.

Avondje op de Amsterdamse wateren

Ga voor een relaxte familieavond of team-/personeelsuitje op de Amsterdamse grachten, samen met Rederij de Nederlanden. U kunt kiezen uit een Running Dinner vanaf € 60 per persoon en een Luxe Running Dinner vanaf € 75 die langs de luxere restaurants gaat in Amsterdam. Wilt u samen met uw collega’s, vrienden of familie genieten van culinair eten, onder het genot van een speciaal biertje uit onze bierproeverij? Of van een Nieuw-Zeelandse wijn van onze wijnproeverij? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Rederij de Nederlanden via het contactformulier.

De keuzemenu’s

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende driegangenmenu’s. Twee van deze menu’s bieden een optionele vierde gang aan. U kunt ook kiezen voor het Amuse diner Traiteurie IJ vanaf € 59,50 per persoon. Tot slot bieden we een keuzemenu aan van één van onze partners, namelijk Restaurant Van De Kaart. Zij zijn gespecialiseerd in salonbootcatering, waardoor u van hoge-kwaliteit gerechten kan genieten in de boot.

Indien u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen, kunt u ons te allen tijde bellen of contact opnemen via het contactformulier.