Wijnkaart van Rederij de Nederlanden

Hieronder vindt u de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. De huiswijnen (wit en rood) hebben wij standaard aan boord. Wilt u andere wijnen van onze wijnkaart aan boord? Geef dit dan voor aanvang van de vaartocht aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat de wijn van uw keus aan boord staat.

Let op! De prijzen op de wijnkaart zijn exclusief 21% btw.

Wijnkaart seizoen 2021 2022

Prijzen exclusief 21% BTW

Huiswijnen – Wit

Huiswijnen – Rood

Huiswijn – Rose

Aromatische frisse witte wijnen

Volle witte wijnen

Rose wijnen

Lichte rode wijnen

Rode wijnen, medium bodied

Mousserende wijnen

Champagne

Dessertwijnen

Bordeaux en Bourgogne zijn vanwege snel wisselend assortiment en beperkte beschikbaarheid niet vermeld. Vraag ons naar de beschikbare wijnen.

 

Wij beseffen dat bij sommige wijnen het oogstjaar van invloed is op de stijl van de wijn.

 Vraag ons naar de courante jaargangen.

Wijnen zijn beschikbaar op aanvraag

Prijzen exclusief 21% BTW Rederij De Nederlanden ‐ tel: 020 42303006 ‐ email: info@denederlanden.com

Zorgvuldige samenstelling

De wijnkaart van Rederij de Nederlanden wordt zeer zorgvuldig samengesteld door onze partner, de Amsterdamse wijnspecialist Arisz et al. Oprichter Allard Arisz won in 2011 de prestigieuze Grand Prix Saint Hubert waarmee hij bewees expert te zijn op wijngebied. Wij wisten dit natuurlijk al lang. Hij noemt zichzelf wijn-nerd wat zich uit in zijn specifieke smaak voor bijzondere wijnen. Speciaal voor Rederij de Nederlanden stelt hij periodiek een wijnkaart samen met wijnen van allure die passen bij de uitstraling van Rederij de Nederlanden en tegelijkertijd een zeer goede aanvulling zijn op de catering aan boord.

Bij Rederij de Nederlanden kunt u niet alleen een boot huren in Amsterdam. Wij verzorgen uw vaartocht van A tot Z, dus ook met een wijnarrangement.