Running dinner Rondje IJ

Kent jouw gezelschap de grachten wel en wil je graag een minder bekend deel van Amsterdam ontdekken? Dan is het ‘Running dinner rondje IJ’ jouw kans! Voor het eerst bieden wij het running dinner aan met stops bij verschillende restaurants langs het IJ. Dé manier om het opkomende en hippe stadsdeel Noord te ontdekken.

Nadat je aan boord bent gestapt varen wij naar één van de restaurants op bijzondere locaties aan de oever van het IJ. Daar zul je in het restaurant van jouw keuze het voorgerecht nuttigen waarna je weer aan boord stapt van de boot voor de vaartocht naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht. Hierna kun je aan boord genieten van een heerlijk dessert terwijl we varen langs de prachtige skyline van Amsterdam. Je kunt een gerecht kiezen van onderstaande restaurants en eetcafés:

Al vanaf € 60,- p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

Restaurant De Hangar

Gelegen op een van de meest prachtige locaties in Amsterdam, aan de kade van het IJ in Amsterdam Noord, biedt Hangar Amsterdam een adembenemend uitzicht op de Amsterdamse waterwegen. Klik hier voor de website van De Hangar.

Restaurant IJ-kantine

De IJ-kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht café-restaurant, prachtig gelegen op de NDSM werf. Op de beide entresols bevindt zich onder andere de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels. Vanuit elke zitplaats van het gebouw kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. Klik hier voor de website van Restaurant IJ-kantine.

Restaurant Pont 13

Pont 13 is een voormalige veerpont van het GVB uit 1927 omgebouwd tot een authentieke horecagelegenheid. Met een unieke locatie aan het water in de Amsterdamse Houthavens is het dé plek om even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de heerlijk ongedwongen, vrolijke en relaxte sfeer. Veel originele delen van de pont zijn verwerkt in het interieur wat zorgt voor een stoer en industrieel karakter. Klik hier voor de website van Restaurant Pont 13.

Voorbeeldprogamma

18:00 uur: ontvangst opstapplaats
18:30 uur: aan tafel bij De Hangar voor het voorgerecht
19:30 uur: terug aan boord van jouw privéboot
20:00 uur: van boord en aan tafel bij Restaurant IJ-kantine voor het hoofdgerecht
21:00 uur: weer terug aan boord van jouw privéboot, nagerecht en koffie/thee aan boord
22:00 uur: je gaat weer van boord waar je bent opgestapt, einde programma

Prijs € 60,- p.p.

 

 

Hier komt nog bij:

Heb je liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet?

Heb je bijzondere eetwensen of moeten we rekening houden met speciale diëten of allergieën? Dat is bij ons geen enkel probleem. Als je van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid. Zo kan iemand met een allergie toch optimaal genieten van een heerlijke maaltijd.