Eten en drinken aan boord bij Rederij de Nederlanden

Varen en eten en drinken aan boord zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om een eenvoudig borrelgarnituur of een uitgebreid diner aan boord, Rederij de Nederlanden heeft alle mogelijkheden in huis.

Sommige recepties lenen zich prima voor een buffet aan boord. Uw gasten bepalen zelf het ritme van de avond. U kunt er ook voor kiezen om met een select gezelschap heerlijk uitgebreid aan boord te dineren. Of wat denkt u van een Running Diner waarbij elke gang afkomstig is uit een ander restaurant? Naast de vaartocht wordt uw diner een verrassing op zich.

Een korte informele borrel is prima te combineren met een van onze borrelhappen. De mogelijkheden voor bij de borrel variëren van bitterballen, een Hollands bittergarnituur tot luxere borrelhapjes van de befaamde eetwinkel en traiteur Sterk Staaltje Delicatessen.

De door ons geselecteerde restaurants/koks gebruiken uitsluitend verse seizoensgebonden ingrediënten. Wilt u voor uw vaartocht een prijs per persoon? Kijk dan bij onze All-Inclusive aanbiedingen.

Wilt u een boot huren met of zonder catering in Amsterdam? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, mail info@denederlanden.com of bel 020-4233006

Informeer naar beschikbaarheid: