Personeelsuitje varen in Amsterdam

Personeelsuitje in Amsterdam

Heeft u bedrijfsjubileum? Neemt die collega afscheid die al 40 jaar in dienst is? Of wilt u ervoor zorgen dat de onderlinge sfeer in uw team verbetert? Laat uw personeelsuitje dan eens volledig verzorgen door Rederij de Nederlanden. We bieden verschillende soorten arrangementen aan. Trakteer uw medewerkers op een diner uit verschillende hoeken van de wereld, een bier- of wijnproeverij. Of hou het simpel en huur alleen een boot, en verzorg het entertainment zelf. Er zijn tal van mogelijkheden bij Rederij de Nederlanden.

Personeelsuitje op de grachten

Een goede sfeer op de werkvloer is erg belangrijk. Een gezamenlijk uitje buiten het bedrijf, in een ongedwongen sfeer kan daar zeker aan bijdragen. Organiseer zo’n teamuitje eens bij Rederij de Nederlanden en geniet met uw medewerkers van een bierproeverij in het zonnetje. Of neem deel aan een wijnproeverij, en maak kennis met diverse wijnen uit Nieuw-Zeeland, Frankrijk of Italië. Naast een ruime keuze uit arrangementen, hebben wij boten beschikbaar voor diverse groepsgroottes. Onze kleinste boot biedt plaats aan 18 personen. Als u een middelgroot bedrijf heeft, kunt u het beste kiezen voor de Hildebrand, voor maximaal 60 personen. Onze grootste boot met plek voor maximaal 175 personen is  het Wapen van Amsterdam.

Personeelsuitje met diner

Proef eten uit de verschillende culinaire keukens in de verschillende dinerarrangementen, zoals de Tapas Cruise, Indonesian Cruise of de Italiaans Buffet Cruise. Maar er zijn meer arrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo is er altijd wel een arrangement wat aan uw wensen voldoet. Onze dinerarrangementen worden verzorgd door onze chefs en uitgeserveerd door ons vriendelijke personeel. Laat uw medewerkers eens in een andere setting gezellig bijpraten.

Waar kan dit beter dan bij Rederij de Nederlanden? Neem nu vrijblijvend contact op.