Kies voor een originele varende evenementenlocatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een originele en inspirerende evenementenlocatie in Amsterdam?

Overweeg dan een evenementen schip van Rederij de Nederlanden te huren. Een varende evenementenlocatie is origineel en biedt exact dezelfde faciliteiten als een ‘vaste’ locatie in Amsterdam. Rederij de Nederlanden heeft schepen van 12 tot 200 personen waarmee fantastische tochten door Amsterdam gemaakt kunnen worden. Is uw gezelschap groter dan 200 personen? Dan kunnen we uw evenement ook over meerdere schepen verdelen. Wat dacht u van een wisselend thema per schip?

Catering en drank aan boord

Als u kiest voor een varende evenementenlocatie in Amsterdam dan hoeft het u aan niets te ontbreken. Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een uitgeserveerd diner of bijvoorbeeld een walking dinner. Alles is mogelijk aan boord van onze schepen. Misschien heeft u uitgesproken ideeën over hoe u uw evenement vormgegeven zou willen hebben. Of het nu gaat om de inrichting of de catering, wij kunnen voldoen aan uw wensen. Wij bieden ook de keuze uit een aantal standaardevenementen. Voor een vast bedrag per persoon verzorgen wij schip, drank en catering. Geen onverwachte verrassingen dus. Rederij de Nederlanden is toonaangevend als het gaat om varende evenementenlocaties in Amsterdam.

Schepen met alle comfort

Onze schepen zijn uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Naast een bar, toilet en verwarming hebben we uitstekende geluidsinstallaties en beamers voor elke denkbare presentatie. Opstellingen zijn variabel en desgewenst groepsgewijs in te delen als de situatie daar om vraagt. Heeft u al een evenementenlocatie in Amsterdam en omgeving maar zoekt u bijvoorbeeld een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook transfervaarten met bijvoorbeeld een aangeklede borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huurt u een originele varende evenementenlocatie tegen het laagst mogelijke tarief in Amsterdam. Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor.

Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.