Amsterdam Light Festival Rondvaart

Van 30 november 2017 t/m 21 januari 2018 vindt op de grachten en het IJ de 6e editie van het schitterende Amsterdam Light Festival plaats. U ziet de vele licht-kunstwerken het beste vanaf het water, varend op een van onze heerlijk verwarmde boten.

 
 

Als officieel partner van het Amsterdam Light Festival kunnen wij u een rondvaart aanbieden op de volgende dagen:

10, 17 en 28 december

 
De kosten voor deze 2 uur durende rondvaart bedragen € 29,50. U krijgt hiervoor een vaartocht van 2 uur langs de lichtkunstwerken, inclusief 1 drankje en nootjes.
De Amsterdam Light Festival rondvaart begint om 17.15 uur. U kunt aan boord op de steiger bij Sea Palace/Double Tree Hotel aan de Oosterdokskade.

Amsterdam Light Festival 2017-2018

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de zesde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het festival brengt een aantal speciale verrassingen met zich mee. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Onder deze werken bevindt zich een lichtobject van de wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei.
Het lichtobject van Ai Weiwei zal op de waterroute van Amsterdam Light Festival te bewonderen zijn, die als thema ‘Existential’ heeft. Met ‘Existential’ worden de bezoekers op een positieve manier gestimuleerd om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt.

Amsterdam Light Festival is het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is 53 winterdagen het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival.

De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken in de Amsterdamse grachten en de Amstel. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

De vaarroute met volledig verhuurde boten vindt plaats vanaf 30 november 2017 t/m 21 januari 2018. Op 3, 10, 17 en 28 december kunt u met ons meevaren op individuele basis. U kunt hieronder uw e-tickets voor deze rondvaart bestellen.