Amsterdam Light Festival - Evenementen Amsterdam

Amsterdam Light Festival

Het jaarlijkse Amsterdam Light Festival heeft inmiddels al vele edities achter de rug, waarbij ieder jaar weer groter wordt uitgepakt dan de vorige editie. U heeft wellicht al eens één van deze edities bezocht, vanaf de kant. Maar wat als we u vertellen dat het voor komend jaar mogelijk is om het Amsterdam Light Festival vanaf het water mee te maken. Dichterbij dan ooit!

Culinaire avond op het water

Neem uw vrienden, familie of collega’s mee naar de volgende editie van het Amsterdam Light Festival. Geniet aan boord van een van onze schepen van een bierproeverij, wijnproeverij of de diverse buffetmogelijkheden, terwijl u de wereld van het licht bekijkt. Wat is er leuker dan dit festival vanaf het water mee te maken? U kunt kiezen uit diverse arrangementen. Van de Amsterdamse Satéboot, tot de Cocktail Cruise. Van een Spaans Tapas Buffet, tot een Running Dinner van verschillende hoogwaardige Amsterdamse restaurants.

U kunt dit festival ook vieren in combinatie met de verjaardag van één van uw vrienden. Rederij de Nederlanden versiert de boot in dat geval en richt deze graag naar uw wensen in. Wilt u dat wij de muziek verzorgen, of gebruikt u liever zelf een afspeellijst? Organiseert u zelf een pubquiz, of wilt u dat liever door ons laten verzorgen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem nu contact met ons op via het contactformulier, voordat we volgeboekt zijn voor de volgende editie van het Amsterdam Light Festival. Bij vragen over de arrangementen of de mogelijkheden staan onze medewerkers u graag te woord.