Bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Wij maken iedere vaartocht tot een onvergetelijke belevenis. Wilt u met uw collega’s of zakenrelaties varen door de Amsterdamse grachten, de Amstel en het IJ. De Nederlanden heeft een brede keuze uit boten inclusief schipper met een brede selectie arrangementen voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Vind het bedrijfsuitje dat bij u past bij Rederij de Nederlanden.

Bedrijfsuitje met fijne sfeer

Het fijne aan een gezellig bedrijfsuitje is dat u en uw collega’s elkaar beter leren kennen in een andere omgeving en sfeer. Een goed team is heel belangrijk en daar kan een teamuitje goed aan bijdragen. Wanneer collega’s elkaar goed leren kennen zal dat de sfeer op de werkvloer bevorderen. Een goed bedrijfsuitje creëert eenheid op het werk en zal medewerkers motiveren. Gezellig samen dineren tijdens een dinner cruise of aan een borreltje tijdens een bierproeverij en een rondleiding bij Brouwerij de Prael. Of gaat u voor een van onze buffetten. Van gerechten uit de Franse keuken tot aan een tapas buffet. Van een pizza cruise tot aan de Amsterdamse broodjesboot. Voor ieder wat wils. Ook heel populair onder de bedrijfsuitjes zijn onze walking diners. U geniet van heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand of wandelend gegeten kunnen worden. Zo kunnen alle collega’s met elkaar praten. Bij alle arrangementen worden de gerechten bereid door koks waar kwaliteit voorop staat. Bekijk onze culinaire diner opties hier.
 

Bedrijfsuitjes voor elk seizoen

Op een warme zonnige zomerdag is een vaartocht bij velen favoriet, maar ook bij minder mooi weer vindt u bij Rederij de Nederlanden een leuk teamuitje. Amsterdam en omgeving is in elk jaargetijde prachtig en vol gezelligheid. Voor bedrijfsuitjes hebben we de perfecte boten. Voor elk gezelschap hebben wij een interessant, uniek of gezellig arrangement. Voor zowel grote als en kleine groepen. Bekijk onze boten en arrangementen. Voor een bedrijfsuitje waar het hele jaar over nagepraat zal worden.

Meer informatie over een van onze bedrijfsuitjes of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.