Groepsarrangement

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw bruiloft kunt vieren, het jubileum van uw bedrijf of een andere mijlpaal? Dan bent u bij Rederij de Nederlanden op de juiste plek. Wij verzorgen uw feest van a tot z, waarbij u kunt kiezen uit een groot aantal groepsarrangementen. En dit allemaal op het water in hartje Amsterdam. Samen met collega’s, vrienden of familie geniet u van een geheel verzorgde dag of dagdeel aan boord van een van onze boten.

Sfeervolle boottocht door de Amsterdamse grachten

Een Pizza Cruise, Tapas Cruise, Indonesian Cruise of Sparerib Schuit. Het kan allemaal bij Rederij de Nederlanden! Proef heerlijke gerechten uit de verschillende continenten, samen met vrienden of collega’s. En wilt u de dag helemaal onvergetelijk maken, combineer een dinerarrangement dan met een bierproeverij, champagnecruise of wijnproeverij aan boord. Succes verzekerd.

Groepsarrangementen voor verschillende gelegenheden

Naast een groepsdiner kunnen wij ook uw trouwfeest volledig voor u verzorgen. Of huur alleen een boot voor uw familie en vrienden, en beleef een heerlijke dag op de Amsterdamse wateren. U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal boten, voor diverse groepsgroottes. Kiest u bijvoorbeeld voor een uitje met uw voetbalteam, ga dan voor de Najade voor maximaal 18 personen. Wilt u uw bedrijfsfeest vieren? Huur dan het Wapen van Amsterdam, onze grootste boot voor maximaal 175 personen. Onze boten en groepsarrangementen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Wilt u meer informatie over onze groepsarrangementen en/of boten? Bekijk dan onze arrangementen of neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.