Bent u op zoek naar een spannende en originele feestlocatie in Amsterdam? Kies voor een schip

Niets is zo leuk als feestelijk varen in Amsterdam. Of het nu zomer of winter is, de ideale feestlocatie in Amsterdam is een schip. Comfortabel, origineel en gezellig. En uw gasten altijd dichtbij. Overweegt u een leuk feest te organiseren maar wilt u eens wat anders dan de bedrijfskantine, een restaurant of een van de vele kale feestlocaties die Amsterdam rijk is? Kies dan voor één van de schepen van Rederij de Nederlanden. Wij hebben schepen beschikbaar voor gezelschappen van 2 tot 200 personen. Onze vloot is zo opgebouwd dat u altijd een passende feestlocatie ter beschikking heeft.

Catering en drank aan boord

Er wordt wel gezegd dat een varende feestlocatie een stuk duurder zou zijn dan een vaste locatie in Amsterdam. Dat is zeker niet per definitie het geval. Onze all-inclusive arrangementen gaan uit van een prijs per persoon inclusief drank. Geen verassingen maar een duidelijke prijs p.p. zonder bijkomende kosten.

Maatwerk

Mocht u speciale wensen hebben dan bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk. Uw wensen op het gebied van eten en drinken zijn door ons (bijna) allemaal in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag verder om uw feestlocatie optimaal aan te kleden en te voorzien van catering.

Schepen met alle comfort

Onze schepen zijn uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Naast een bar, toilet en verwarming hebben we uitstekende geluidsinstallaties en beamers voor elke presentatie. Opstellingen zijn variabel en desgewenst groepsgewijs in te delen als de situatie daar om vraagt. Heeft u al een feestlocatie in Amsterdam (of omgeving) maar zoekt u bijvoorbeeld een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook transfervaarten met bijvoorbeeld een aangeklede borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huurt u een originele varende feestlocatie tegen het laagst mogelijke tarief in Amsterdam. Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor. Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.