De expertise van Rederij de Nederlanden

Wij verhuren luxe boten in Amsterdam voor groepen. Van een privérondvaart voor 2 personen tot uitgebreide feesten en zakelijke evenementen tot 175 personen. Wij maken van uw vaartocht een onvergetelijke ervaring. Of u nu alleen wilt varen en van de Amsterdamse grachten wilt genieten, of een bijzonder uitgebreid feest met diner aan boord wilt houden. Wij regelen alles van A tot Z. Dat is de expertise van Rederij de Nederlanden!

Voor persoonlijk advies kunt u ons 24/7 bereiken op 020-4233006.

Uw wensen vertaald naar maatwerk

Ieder vaartocht is anders want iedere klant heeft andere wensen. Bij ons kunt u zelf aangeven wat u wel en niet wilt. U kunt de gehele catering laten verzorgen, maar ook zelf uw spelen meenemen als u dat wenst. Bij ons is (bijna) niets te gek, zo lang u en uw gasten het maar naar de zin hebben. Uw wensen vertaald naar maatwerk, dat is ook de expertise van Rederij de Nederlanden!

Onze expertise
Privérondvaart Amsterdam

Zoekt u een boot voor een privérondvaart in Amsterdam? Wij zijn dé specialist in verhuur van luxe boten met schipper in Amsterdam.

Bekijk de mogelijkheden van een privérondvaart Amsterdam.

Trouwen op een boot

Op jaarbasis zijn wij betrokken bij zo’n 80 huwelijken. Van eenvoudige transfer van locatie naar locatie tot de gehele huwelijksvoltrekking aan boord met chic diner en aansluitend huwelijksfeest. Wij regelen alles met als doel de mooiste dag van uw leven!  Lees meer over trouwen op een boot.

Partyboot huren

Onze boten zijn uitermate geschikt als partyboot. Wij verzorgen alles voor een onvergetelijk feest aan boord. Een DJ, muziekband of artiest, met of zonder hapjes, voor ons is niets te gek. Dus wilt u een partyboot huren in Amsterdam? Bekijk dan bij ons de mogelijkheden.

Overdekte boten

Al onze boten zijn overdekt en voorzien van verwarming. Bij mooi weer kan het merendeel van de boten gedeeltelijk open.

Wilt u een luxe overdekte boot huren in Amsterdam? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Evenementen in Amsterdam

Er is van alles te doen in Amsterdam. Rederij de Nederlanden is bij bijna alle evenementen aanwezig. Bekijk op onze pagina ‘Evenementen Amsterdam‘ waar we bij zijn en wat we daar doen.

Havenrondvaart 2017

Ook dit jaar verzorgt Rederij de Nederlanden weer de havenrondvaart. In samenwerking met de Port of Amsterdam kunt u bij ons alles over de Amsterdamse haven te weten komen. Klik hier voor meer info over de havenrondvaart 2017 en bestel direct uw kaarten.

Voor persoonlijk advies kunt u ons 24/7 bereiken op 020-4233006.