Overdekte boot huren Amsterdam

Een overdekte boot huren Amsterdam bij Rederij de Nederlanden al vanaf € 180,- per uur excl. btw. Al onze boten zijn overdekt en huurt u met een schipper. Wilt u een overdekte boot huren in Amsterdam? Wij zijn dé specialist van Amsterdam voor verhuur van overdekte boten.

Overdekte boot huren Amsterdam

U kunt onze overdekte boten huren met catering, maar u kunt ook zelf uw eten en drinken meenemen. Bekijk ook eens onze all-inclusive arrangementen. U betaalt dan per persoon een vaste prijs, waar de boothuur al bij inbegrepen is. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Overdekte boot huren met schipper in Amsterdam

Varen door Amsterdam is fantastisch. Of u nu met zakenrelaties, familie of vrienden wilt varen. Het is een origineel idee om een overdekte boot met schipper in Amsterdam te huren om door de grachten te varen. Uw schipper staat borg voor een zorgeloze tocht.

Rederij de Nederlanden verhuurt schepen voor groepen van 2 tot 175 personen. Als u een overdekte boot met schipper wilt huren in Amsterdam heeft Rederij de Nederlanden voor u verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit een chique salonboot, klassieke trekschuit of één van onze grote IJ-schepen. Alle boten zijn overdekt en worden verhuurd met schipper.

Proost van Sint Jan - Overdekte boot huren Amsterdam
Onze overdekte salonboot Proost van Sint Jan
 
Multatuli op de Amsterdamse gracht

Multatuli op de gracht

Varen met familie

Varen met familie, vrienden of zakelijk

Of u nu wilt varen met familie, vrienden of een zakelijk vaartocht zoekt? Bij ons kunt u voor alles terecht. Wij verzorgen uw trouwfeest op een bootpartybootteamuitje in Amsterdam en vergaderingen aan boord. Een overdekte boot huren in Amsterdam doet u bij Rederij de Nederlanden!

Goedkoper dan u denkt

Varen door Amsterdam is goedkoper dan u denkt. Wij bieden all-inclusive arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze BBQ Boot en Borrelboot zijn bijzonder populair. Twee uur lang onbeperkt genieten van onze Hollandse bar, geen verrassingen achteraf maar van te voren vaste afgesproken prijzen. Een overdekte boot huren met een schipper in Amsterdam kan voor een overzichtelijke prijs bij Rederij de Nederlanden.

Bel ons voor meer informatie 020 – 42 33 006.

Rederij de Nederlanden, dé specialist in Amsterdam

Zoekt u een overdekte boot in Amsterdam? Wij zijn dé specialist in verhuur van overdekte boten in Amsterdam met schipper. Al onze boten zijn overdekt. Een aantal boten kan deels of geheel open bij mooi weer. Bij minder goed weer gaan de boten dicht zodat u ten alle tijden droog en warm binnen zit. In onze vloot zit ook trekschuit de Hildebrand. Dit is de oudst varende passagiersboot van Nederland. De boot is geheel gemoderniseerd en vaart muisstil door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met deze trekschuit is een unieke belevenis.