Privé rondvaart Amsterdam

Een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten is voor iedereen weggelegd. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar! Of het nu gaat om een privé rondvaart voor 2 of 200 personen, Rederij de Nederlanden heeft een passende boot voor u. Een privé rondvaart Amsterdam laat u verzorgen door Rederij de Nederlanden!

Privé rondvaart Amsterdam

Een privé rondvaart door Amsterdam biedt u de mogelijkheid om zelf uw route te bepalen. Uw schipper brengt u op plekken waar u met de reguliere rondvaart nooit zult komen. De schipper heeft ruime ervaring en is een bron van informatie. Wilt u entertainment of een gids aan boord? Geen probleem. Met een privé rondvaart heeft u de regie in eigen handen.

Privé rondvaart Amsterdam met uitgeserveerd diner

U kunt u uw privé rondvaart combineren met elke gewenste vorm van catering. Of het nu gaat om een bittergarnituur of een uitgebreid diner, wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Houdt u van afwisseling? Kiest u dan voor een running dinner. Uw schipper vaart tijdens uw privé tocht langs een selectie van top restaurants. Elk restaurant serveert bij u aan boord een van haar specialiteiten.

Bel ons voor meer informatie op 020 42 33 006.

Een passende boot

Voor elk gezelschap hebben wij een passende boot. Voor gezelschappen tot 40 personen hebben wij historische trekschuiten. Deze zijn voorzien van alle moderne gemakken. Onze Citytenders zijn volledig elektrisch aangedreven en varen geruisloos door de grachten. Voor een privé rondvaart Amsterdam met een kleiner gezelschap hebben wij de salonboten Najade en de Proost van Sint Jan beschikbaar.

Onze boten