Slecht weer activiteit header

De ideale slecht weer activiteit in Amsterdam: varen!

Amsterdam is traditioneel gezien niet een stad die je bezoekt vanwege zijn stabiele weersverwachtingen. Gelukkig is Amsterdam in de regen nog steeds prachtig en is er ook in de regen meer dan genoeg te doen. Varen bijvoorbeeld! Wat is er romantischer dan varen terwijl het licht danst op het water en de gebouwen en de regen kringen maakt in de grachten. Onze boten zijn heerlijk verwarmd bij slecht weer en daarnaast is er genoeg te eten en te drinken om u en uw gezelschap op temperatuur te houden. Dus roep een groep vrienden bij elkaar en kom varen met De Nederlanden!

Waarom varen met slecht weer?
  • Verwarmd en overdekt. Een slecht weer activiteit is eigenlijk geen slecht weer activiteit als het gewoon knus en warm is. Onze boten zijn allemaal verwarmd. Bovendien zit u bij ons altijd overdekt.
  • Eten en drinken aan boord. Wat maakt het slechte weer uit als u lekker aan een tafeltje zit te eten en te drinken.
  • We halen u op en brengen u thuis. In overleg kunnen we u op een handige plek ophalen, bij het station of aan de Amstel bijvoorbeeld.

Kijk ook eens bij onze andere arrangementen. Specifieke wensen of een leuk idee? bel dan +31 (0)20 42 33 006 dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Andere activiteiten in de regen

Natuurlijk kunt u ook andere leuke dingen doen in Amsterdam bij slecht weer al dan niet in combinatie met een vaartocht, bijvoorbeeld:

  • Het Scheepvaartmuseum. Dit prachtige museum in het oude zeemagazijn vertelt een prachtig verhaal over onze maritieme geschiedenis.
  • Het Rijksmuseum. Een van de mooiste musea ter wereld behoeft geen introductie, bekijk de klassiekers met eigen ogen.
  • Het Stedelijk Museum. Houdt u van moderne en hedendaagse kunst, dan is dit prachtmuseum iets voor u.

Ga gerust gewoon de stad in, Nederlanders leven met water en laten zich niet afschrikken door een beetje regen. Op iedere straathoek is een leuk restaurant of cafeetje om te schuilen. Geniet er van!