Onze schepen zijn zeer geschikt als locatie voor trouw- of vrijgezellenfeest

De Nederlanden beschikt over een ruime vloot van diverse schepen, geschikt voor zowelkleine als grote gezelschappen. En of u nu kiest voor de klassieke salonboot of het riante partyschip, we zorgen ervoor dat uw trouw- of vrijgezellenfeest in Amsterdam een belevenis wordt om nooit te vergeten. Ook als trouwlocatie, dus voor het moment suprême zelf, zijn onze boten een prachtige gelegenheid. We zijn erkend als officiële locatie door de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) en daarmee zeer bekwaam in het invullen van uw receptie, ceremonie aan boord of gewoon het vervoeren van het bruidspaar en diens gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Trouwlocaties op het Amsterdamse water, ook voor vrijgezellenfeesten!

Gaat u binnenkort trouwen in Amsterdam en bent u nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Of wilt u als ceremoniemeester een origineel vrijgezellenfeest regelen inAmsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen op dit gebied. Wij voorzien u daarbij graag van advies over de procedure bij het trouwen aan boord. En ook voor een swingend feest draaien wij onze hand niet om. Wij toveren onze schepen om tot exclusieve nachtclub met jazzy achtergrondmuziek of tot een Jordaans tafereel met accordeon en smartlappen.

Kwalitatief entertainment op het water

100% tevredenheid, voor minder gaan we niet. Ons team van vakbekwame medewerkers maakt er samen met u en uw gasten een onvergetelijke dag van. Beleef Amsterdam vanaf het water, kies voor één van onze trouwlocaties op de Amsterdamse grachten en laat uw vrijgezellenfeest spetteren. Rederij De Nederlanden is partner van Amsterdam marketing en wordt warm aanbevolen door Tripadvisor.nl En dat is niet voor niets. Overtuig uzelf en informeer naar onze trouwlocaties in Amsterdam. Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met +31 (0)20 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.