Trouwlocatie Amsterdam

Zoekt u een trouwlocatie in Amsterdam?

Een boot als trouwlocatie Amsterdam is een unieke ervaring die u en uw gasten altijd bij zal blijven. De schepen van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel centrum. Op onze grootste boot kunnen 175 personen terecht.

Trouwen op een boot geeft uw verbintenis een extra feestelijk tintje. Een gezellig schip met al uw dierbaren om u heen. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven, een kleine intieme ceremonie met een lunch, mooie grachtentocht met gezellige borrel of een romantische tocht over de Amstel met een uitgeserveerd diner aan boord. De schepen van Rederij de Nederlanden zijn een originele en onvergetelijke trouwlocatie.

Officiële trouwlocatie Amsterdam

De schepen van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel centrum. De huwelijksvoltrekking kan dus bij ons aan boord plaatsvinden. Wij zijn dus een officiële trouwlocatie Amsterdam! Als u liever in het stadhuis of de kerk trouwt, dan kunt u aan boord het diner en trouwfeest geven. Wij zorgen ervoor dat u een geweldige dag beleeft.

Voorzieningen aan boord

Onze (historische) schepen zijn vanzelfsprekend voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media. Uiteraard is er op al onze schepen een microfoon aan boord voor de nodige speeches en gelukwensen. Daarnaast zijn er vele extra’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een LCD TV scherm waarop een mooie presentatie kan worden gegeven, live muziek aan boord of een DJ die de gasten tot in de late uren kan laten dansen.

Trouwen op een boot - Trouwen op de Amsterdamse grachten - Trouwlocatie Amsterdam

Varen door hartje Amsterdam

Al onze schepen kunnen door het hart van Amsterdam varen. Misschien kiest u voor een heerlijke besloten borrel op de Amsterdamse grachten. Of wilt u een transfer vanaf uw trouwlocatie naar een hotel in Amsterdam? Of kiest u voor een trouwceremonie met aansluitend een diner op de Amstel of het IJ. Als u kiest voor een trouwlocatie Amsterdam op het water dan helpen wij u graag verder met ideeën of advies.

Kom vrijblijvend kijken

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend één van onze schepen te bezichtigen. Het verplicht u tot niets maar brengt u in ieder geval op leuke ideeën. Uiteraard zonder een enkele verplichting. U kunt ons bellen voor een afspraak op 020 42 33 006.