De Nederlanden verzorgt rondvaarten voor diverse doeleinden

Bent u bezig met het plannen van een uitvaart in Amsterdam en wilt u deze op het water laten verzorgen? Wellicht is het de laatste wens van de overledene of bent u als liefhebbers van varen verknocht aan de Amsterdamse wateren. Wij helpen u graag met het bewijzen van de laatste eer aan uw dierbare en maken er in samenspraak met u een waardige samenkomst van. Dit kan vanzelfsprekend op verschillende manieren vorm krijgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Deze kunt u stellen via ons contactformulier!

Uw uitvaart in Amsterdam wordt volledig verzorgd

Als één van uw dierbaren is overleden, dan heeft u al voldoende aan uw hoofd. En dan wilt u dat alles goed is geregeld. Daar helpen wij u graag bij. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de invulling van uw uitvaart in Amsterdam. Zo kunt u natuurlijk de dienst zelf ook op één van onze schepen houden of u kunt een koffietafel laten verzorgen tijdens een boottocht. Ook kunnen wij de benodigde (audiovisuele) apparatuur leveren indien u dat wenst. Onze vloot bestaat uit vaartuigen voor gezelschappen tot 175 personen.

Zonder zorgen

Rederij de Nederlanden is verbonden aan een netwerk van lokale ondernemers en werkt met vakbekwame professionals die ervoor zorgen dat alles volledig naar wens is. Er zijn talloze plaatsen door Amsterdam waar u en uw gezelschap kunnen opstappen om vervolgens de door u bepaalde vaarroute af te leggen. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen als nabestaande. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen met +31 (0)20 42 33 006 of te mailen naar info@denederlanden.com.