Kies voor uw feest voor een unieke locatie: het Wapen van Amsterdam

Maak kennis met Rederij de Nederlanden en profiteer van een speciale burenkorting!

Als bewoner van de Amsterdamse grachtengordel heeft u ongetwijfeld een speciale band met uw woonomgeving. Maar voelt u zich net zo verbonden met de mensen die om u heen wonen? Als u de buren beter wilt leren kennen, hebben wij een fantastische oplossing: stap aan boord van een klassiek schip met alle buren voor een sfeervolle grachten cruise!

Speciale burenactie

Rederij de Nederlanden is gevestigd aan het Singel. U heeft ons vast wel eens zien varen of onze boten zien liggen voor ons kantoor. Omdat we allemaal in dezelfde schitterende buurt wonen en werken, organiseren we een speciale burenactie:
Maak kennis met De Nederlanden en kom langs voor een kop koffie en profiteer van 10 procent korting op ons speciale burenarrangement!

Rederij de Nederlanden heeft comfortabele schepen die de perfecte locatie vormen om het glas te heffen en uw buren beter te leren kennen. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes en praat gezellig bij met de buren terwijl het betoverende decor van de grachtengordel aan u voorbij trekt. Vertrouwd, maar toch helemaal anders!

Onze buren borrelboot is perfect voor tal van gelegenheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van

  • Kennismaken met de buren
  • Vergaderen met de VVE of buurtcomité
  • Nieuwjaarsborrel met de buren
  • Bijeenkomst winkeliersvereniging
  • Als alternatief voor een burendag of straatfeest
  • Beleef het Amsterdam Light Festival vanaf het water

Natuurlijk zijn uw vrienden of familie ook van harte welkom om mee te varen.

Graag tot ziens op ons kantoor en aan boord!

Arrangementen:

Buren borrelboot

Iedere vrijdag en zondag varen we om 17:00 uur uit met de buren borrelboot. De gastvrouw schenkt onbeperkt uit de nationale bar en er staan kaas, worst en nootjes op tafel. We varen met bewoners van de grachtengordel en mensen die daar werken door hun eigen wijk. Zo legt u verassende contacten met mensen uit uw eigen buurt, die u anders niet leert kennen. Om 18:30 uur eindigt de vaartocht.

U kunt al per persoon reserveren.

Prijs: € 38,50 per persoon

Weekend Dinner Cruise

Deze grachtentocht is speciaal voor bewoners van de grachtengordel en mensen die daar werken. Zo kom je elkaar ook eens in een andere setting tegen! De dinercruise vertrekt iedere vrijdag om 19:30 uur. Aan boord staat een gereserveerde tafel voor uw gezelschap klaar. Onderweg wordt een heerlijk driegangen diner geserveerd. Vegetarische gerechten zijn ook verkrijgbaar, dit kunt u bij het boeken aangeven. Frisdrank, bier en onze huiswijnen zijn bij het arrangement inbegrepen. De cruise duurt tot 21:30 uur.

U kunt al vanaf 2 personen reserveren.

Prijs: € 89,50 per persoon

Voor beide arrangementen geldt dat u vanaf 20 personen een boot voor uw groep privé kunt huren. Dit kan ook op andere dagen en tijden. Neem hiervoor contact op met Rederij De Nederlanden. Telefoon: 020 4233 006