Bedrijfsuitje Amsterdam

Zoekt u iets bijzonders voor uw Bedrijfsuitje Amsterdam? Varen op de gracht is een unieke en onvergetelijke ervaring! Rederij de Nederlanden is dé specialist voor groepen die een gezellig bedrijfsuitje willen op de Amsterdamse grachten. Voor bij uw vaartocht kunt u bij ons een scala aan culinaire mogelijkheden bijboeken. Wilt u liever een all-in prijs per persoon? Bekijk dan onze all-in arrangementen.

Heeft u behoefte aan beeld en geluid? Bekijk onze selectie audiovisuele apparatuur.

Bedrijfsuitje Amsterdam
Borrelboot Amsterdam - Rederij de Nederlanden

Niet de boeg, maar plezier voorop!

Of u nu kiest voor één van onze vele arrangementen of een bedrijfsuitje op maat, wanneer u Amsterdam vanaf het water beleeft staat plezier voorop. En omdat plezier voor iedereen anders is, zijn de mogelijkheden bij De Nederlanden zeer uitgebreid.

Wat te denken van een rondvaart waarbij u alles leert over onze strijd tegen het water, vroeger en nu. Of een bezoek aan de diverse Amsterdamse musea voor een dagje culturele fijnproeverij. Zelfs entertainment aan boord is mogelijk. Van cabaret tot rhythm ’n blues. Graag vernemen we uw specifieke wensen voor de invulling van uw Bedrijfsuitje Amsterdam.

Professioneel en vakbekwaam

Wij werken uitsluitend met enthousiaste en vakbekwame medewerkers met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Samen met u en uw gezelschap zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of andere feestelijke gelegenheid in Amsterdam. De Nederlanden wordt aanbevolen op Trustpilot en Tripadvisor en is partner van Amsterdam marketing. Wilt u graag een keer langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen met +31 (0)20 42 33 006 of mail ons op info@denederlanden.com.

Borrelboot Amsterdam

Wilt u per persoon een all-in prijs? Bekijk dan onze all-inclusive arrangementen. Hieronder vindt u een selectie.