Netwerkborrel Amsterdam

Zoekt u een locatie voor een netwerkborrel in Amsterdam? Voor netwerkborrels tot 175 personen kunt op onze mooie boten terecht. Ook voor kleinere groepen hebben wij boten waar u een netwerkborrel op kunt organiseren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een netwerkborrel Amsterdam.

Catering tijdens de netwerkborrel Amsterdam

Speciaal voor netwerkborrels bieden wij een scala aan cateringmogelijkheden. Bekijk alle mogelijke borrelhapjes aan boord. Wilt u iets anders of een maatwerkoplossing? Onze medewerkers helpen u hier graag bij!

Netwerkborrel Amsterdam
Receptie op het voordek Peter de grote

Netwerkborrel op Peter de Grote

Salonboot Peter de Grote is een klassieke boot waar u terecht kunt tot 65 personen voor een netwerkborrel. De minimale afname van het schip is 2 uur. Het schip vaart op het IJ en de Amstel. Het schip is te groot voor de grachten, maar daar staat tegenover dat u op de boot erg veel ruimte heeft voor een bijzonder gezellige netwerkborrel. Bekijk hier de mogelijkheden en prijs van de Peter de Grote.

Netwerkborrel op Het Wapen van Amsterdam

Het Wapen van Amsterdam is de grootste salonboot van Amsterdam. U kunt hier een netwerkborrel geven tot 175 personen. De minimale afname van het schip is 3 uur. Dit mooie schip vaart over het IJ, de Amstel, Weespertrekaart en de Stadseilanden. Ook kunt u vaartochten maken naar Pampus, Gooi- en Vechtstreek, de Zaanstreek en IJmuiden. Bekijk hier de mogelijkheden en prijs van Het Wapen van Amsterdam.

Netwerkborrel met kleinere groepen

Voor groepen tot 60 personen kunt u aan boord van onze andere schepen een gezellige netwerkborrel geven. Deze boten kunnen allemaal over de Amsterdamse grachten en het IJ varen. Op alle boten kunt u catering aanvragen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.