Bel direct 020 – 4233006

Unieke vergaderlocatie Amsterdam

Zoekt u een unieke vergaderlocatie Amsterdam? Vergader dan eens op één van onze boten. Maak van uw vergadering een onvergetelijke en leuke ervaring. Op onze boten bent u van alle gemakken voorzien. De inrichting van de boten kan aangepast worden naar uw wensen. We hebben verschillende mogelijkheden voor vergaderopstellingen.

Heeft u behoefte aan beeld en geluid? Bekijk onze selectie audiovisuele apparatuur.

Vergaderen op een boot

Van alle gemakken voorzien!

Rederij de Nederlanden heeft een vloot van verschillende salonboten, trekschuiten en citytenders die als vergaderlocatie in Amsterdam ingezet kunnen worden. Wij gaan voor 100% tevredenheid en dat doen we door onze dienstverlening af te stemmen op uw wensen. Wilt u een beamer of flipover aan boord voor uw vergadering? Wij regelen het. Wilt u gebruik maken van ons all-inclusive vergaderarrangement.

Zakelijk varen vergaderarrangement

Of u nu wilt vergaderen, een presentatie wilt geven of wilt brainstormen aan boord, met ons zakelijk varen vergaderarrangement heeft u een all-in prijs. Dit arrangement is op bijna al onze boten mogelijk.

Prijs vanaf € 600,-

exclusief btw

Het arrangement bestaat uit:

  • van 08:00 tot 12:00 uur (4 uur varen)
  • onbeperkt koffie, thee en frisdrank
  • inclusief schipper en bemanning
  • opstelling naar keuze
  • beamer, flipover e.d. op aanvraag mogelijk

Optioneel kunt u het arrangement uitbreiden met een ontbijt of lunch.

Uw vergaderlocatie op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw vergadering aan boord? Bespreek deze met onze medewerkers. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij (één van) onze schepen. We zorgen er ook voor dat u niets tekort komt. Daarom werken we uitsluitend met vakbekwame professionals. Bovendien is Rederij de Nederlanden partner van Amsterdam Marketing en worden we op Trustpilot en Tripadvisor aanbevolen door onze gasten. Voor al uw verdere vragen kunt ons telefonisch benaderen op +31 (0)20 42 33 006 of per e-mail via info@denederlanden.com.