15% korting op alle vaarten tot en met 31 maart!

Amsterdam Light festival Dinner Cruise arrangement

Ontdek de Magie van het Amsterdam Light Festival met een dinner cruise rondvaart arrangement met eten

Ervaar de Amsterdam Light Festival dinner cruise voor een unieke rondvaart met eten door de Amsterdamse grachten. Kies een arrangement dat perfect bij jouw wensen aansluit!*

Het jaarlijkse Amsterdam Light Festival heeft inmiddels al vele edities achter de rug, waarbij ieder jaar weer groter wordt uitgepakt dan de vorige editie. Je hebt wellicht al eens één van deze edities bezocht, vanaf de kant. Maar wat als we je vertellen dat het voor komend jaar mogelijk is om het Amsterdam Light Festival vanaf het water mee te maken. Dichterbij dan ooit!

*Let op, de arrangementen zijn vanaf 15 personen te boeken.

Dinner cruise-arRANGEMENT

Neem jouw vrienden, familie of collega’s mee naar de volgende editie van het Amsterdam Light Festival voor een dinner cruise of een van onze vele arrangementen met eten en drinken.

Geniet aan boord van een van onze schepen van een bierproeverij, wijnproeverij of de diverse buffetmogelijkheden, terwijl je de wereld van het licht bekijkt. Wat is er leuker dan het Amsterdam Light Festival vanaf het water mee te maken?

Je kan kiezen uit diverse arrangementen. Van de Amsterdamse Satéboot, tot de Cocktail Cruise. Van een Spaans Tapas Buffet, tot een Running Dinner van verschillende hoogwaardige Amsterdamse restaurants.

Vind de Perfecte rondvaart die Bij Jou Past

Je kan dit festival ook vieren in combinatie met de verjaardag van één van jouw vrienden. Rederij de Nederlanden versiert de boot in dat geval en richt deze graag naar jouw wensen in. Wil jij dat wij de muziek verzorgen, of gebruik je liever zelf een afspeellijst? Organiseer je zelf een pubquiz, of wil je dat liever door ons laten verzorgen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem nu contact met ons op

Via het contactformulier, voordat we volgeboekt zijn voor de volgende editie van het Amsterdam Light Festival. Bij vragen over de arrangementen of de mogelijkheden staan onze medewerkers je graag te woord.*

*Let op, de arrangementen zijn vanaf 15 personen te boeken.