Partyboot  Amsterdam huren

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Partyboot Amsterdam huren? Wij hebben de gezelligste feestboot!

Wil je een partyboot Amsterdam huren? Rederij de Nederlanden heeft de gezelligste feestboten van Amsterdam te huur! Voor iedere gelegenheid, groot of klein, hebben we een feestboot die naadloos aansluit bij jouw wensen.

Je kunt bij ons een partyboot huren voor:

  4 personen
20 personen
30 personen
40 personen
50 personen
60 personen
100-175 personen

Partyboot Amsterdam huren voor een unieke ervaring

Wil je jouw verjaardag, familiefeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur een partyboot in Amsterdam! Varend op één van onze partyboten zit de sfeer er al snel goed in. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Onze vaartochten met een feestboot zijn voor jong en oud een leuke attractie.

Partyboot Amsterdam huren voor jouw bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams vindt plaats op het water. Wij organiseren met plezier een leuk feest aan boord van partyboot Peter de Grote of het Wapen van Amsterdam. Jouw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteiten kunnen prima aan boord van een van onze partyschepen georganiseerd worden. In overleg met jou stellen wij een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor kleinere groepen beschikken wij al vanaf 4 personen over een gezellig partyschip.

Ook voor het ontvangen van jouw relaties of buitenlandse gasten is een partyboot huren Amsterdam een goed idee. Partyboot het Wapen van Amsterdam biedt ruimte aan tot maar liefst 175 personen. Is jouw gezelschap kleiner? Geen probleem! Wij hebben een feestboot te huur voor elke partij.

    OFFERTE AANVRAGEN    Reviews

    EEN partyboot DIE BIJ JE PAST

    Bij Rederij de Nederlanden kun je bij het huren van jouw partyboot Amsterdam kiezen uit een brede selectie aantrekkelijke all inclusive arrangementen voor lunch, borrel en/of buffet.