Partyboot huren Amsterdam

Varen in Amsterdam is een feest op zich. Wilt u de medewerkers van het bedrijf of uw familie eens echt verwennen? Huur dan een partyboot in Amsterdam. Rederij de Nederlanden heeft een partyboot voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een intiem familiediner of een populair bedrijfsfeest, Varen in Amsterdam is zoveel leuker dan een feestzaaltje op een vaste locatie. Wij zijn de specialist voor Partyboot huren Amsterdam!

De gezelligste partyboten van Amsterdam

Rederij De Nederlanden heeft de gezelligste partyboten van Amsterdam te huur! Voor iedere gelegenheid, groot of klein, hebben we een boot die naadloos aansluit bij uw wensen.
Partyboot huren Amsterdam - Wapen van Amsterdam

Familiefeest eens anders vieren?

Wilt u uw verjaardag, familiefeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur een partyboot in Amsterdam. Varend op één van onze partyschepen zit de sfeer er al snel goed in. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Onze vaartochten zijn voor jong en oud een leuke attractie.

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams vindt plaats op het water. Wij organiseren met plezier een leuk feest aan boord van partyboot Peter de Grote of het Wapen van Amsterdam. Uw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteiten kunnen prima aan boord van een van onze partyschepen georganiseerd worden. In overleg met u stellen wij een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor kleinere groepen beschikken wij al vanaf 4 personen over een gezellig partyschip.

Ook voor het ontvangen van uw relaties of buitenlandse gasten is een partyboot huren Amsterdam een goed idee. Partyboot het Wapen van Amsterdam biedt ruimte aan 175 gasten. Is uw gezelschap kleiner? Geen probleem! Wij hebben een partyboot te huur voor elke partij.

Klik hier voor een overzicht van onze partyboten.

Onze partyboten