Trouwen boot Amsterdam: vier jouw bruiloft aan de grachten

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen is er bij ons meer dan ruime keuze als je wil trouwen op de Amsterdamse grachten. Of je nu een groot uitbundig feest wilt geven of juist een kleine intieme ceremonie met een lunch, een mooie grachtentocht op jouw huwelijksdag wilt maken met een gezellige borrel of een romantische tocht met een diner cruise over de Amstel, je kan altijd bij ons terecht.

Officiële trouwlocatie

De schepen van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel centrum Amsterdam. De huwelijksvoltrekking kan dus bij ons aan boord plaatsvinden. Je kunt dus officieel trouwen op de Amsterdamse grachten! Als je liever in het stadhuis of de kerk trouwt, dan kan je aan boord het diner en trouwfeest geven. Wij zorgen ervoor dat jij een geweldige dag beleeft!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je met onze jarenlange ervaring met veel plezier om jouw droomhuwelijk te realiseren. Trouwen op de Amsterdamse grachten is onvergetelijk, ook voor jouw gasten.

Trouwen op een boot in Amsterdam

Wil je trouwen en jouw bruiloft vieren op een boot in Amsterdam aan de prachtige grachten? Onze klassieke boten zijn vanzelfsprekend voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet en natuurlijk ook muziekaansluitingen voor diverse media. Uiteraard zijn al onze schepen voorzien van een microfoon voor de nodige speeches en gelukwensen.

Hiernaast zijn er vele extra’s mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een LCD TV-scherm waarop een mooie presentatie kan worden gegeven, live muziek aan boord of een DJ die de gasten tot in de late uren laat dansen. Bovendien varen onze schepen bijna allemaal elektrisch: milieuvriendelijk, fluisterstil en emissievrij. Wij ontwikkelen zelf elektrische systemen voor onze schepen.

Meer informatie over een bruiloft boot in Amsterdam

Overweeg je een bruiloft boot Amsterdam? Onze schepen zijn als officiële trouwlocatie aangewezen door stadsdeel centrum. Als je aan boord wilt trouwen, dien je rechtstreeks met het stadsdeel een aantal zaken te regelen. Je kan bij afdeling Burgerzaken een optie nemen op een dag, tijdstip en locatie voor jouw huwelijk of partnerregistratie. Onze trouwadviseurs begeleiden je graag met advies met betrekking tot de aanvraag.

Als je de boot bij ons hebt geboekt, ga je met onze bevestiging persoonlijk naar het loket van burgerzaken. Daarna kan je de optie omzetten in een definitieve boeking. Let er hierbij wel op dat je de door het stadsdeel gestelde termijnen van twee weken aanhoudt, anders komt de reservering te vervallen. Je kunt zelf aangeven waar de ambtenaar aan boord moet komen.

Mogelijkheden voor trouwen op een boot in Amsterdam

De mogelijkheden qua catering voor de bruiloft boot Amsterdam zijn uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan borrelhapjesbuffetten of een uitgeserveerd diner. Als je specifieke wensen heeft hebt, laat dat ons weten! Maatwerk is voor ons standaard. En voor gasten met specifieke dieetwensen stellen we in overleg met de cateraar natuurlijk een passend alternatief samen.

Je bent altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen om kennis te maken, de schepen te bezichtigen en een kop koffie te drinken, zodat jouw bruiloft de ideale dag wordt.

Wil je ook een
unieke bruiloft boot plannen?

Neem contact op met onze eigen weddingplanner via info@denederlanden.com of bel 020 – 4233006. Zij verkent met jou de eerste mogelijkheden en begeleidt je naar een van de mooiste dagen van jouw leven.