Koningsdag Boot huren in Amsterdam

luxe sloep of partyboot huren voor Koningsdag in Amsterdam?

Wil je met een groep voor Koningsdag boot huren in Amsterdam? Of wil je liever een pre- of after-Koningsdag feest organiseren op een luxe sloep of partyboot samen met vrienden, familie of collega’s? Rederij de Nederlanden biedt de perfecte oplossing voor een fantastische dag op het water tijdens Koningsdag. Bij Rederij de Nederlanden maken we van iedere vaartocht een feest.

Beleef Koningsdag vanaf het water!

Tijdens Koningsdag kun je met ons genieten van de vele festiviteiten die in Amsterdam plaatsvinden vanaf een leuke partyboot of luxe sloep met schipper. Terwijl jij ontspant op het dek van onze luxe schepen, vaart onze professionele bemanning je langs de meest prachtige plekken van de stad.

Partyboot het Wapen van Amsterdam biedt plek aan maar liefst 175 personen! We hebben boten voor zowel kleine als grote groepen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden om een boot te huren voor Koningsdag in Amsterdam? Neem gerust contact op om de opties door te spreken. Gelijk een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Reserveer nu alvast uw boot en beleef Koningsdag in Amsterdam vanaf het water

Wil je voor Koningsdag een boot huren in Amsterdam met een paar goede vrienden of een groter evenement plannen? We hebben altijd een boot, partyboot en luxe sloep met schipper om uit te kiezen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Dus waarom wachten? Boek vandaag nog jouw perfecte arrangement voor Koningsdag en wij laten je graag zien wat Rederij de Nederlanden te bieden heeft.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Reviews

    OFFERTE AANVRAGEN