Luxe Sloep huren Amsterdam met schipper

een luxe sloep huren in Amsterdam: met schipper of kapitein door de grachten

Sloep huren Amsterdam? Met schipper en een all inclusive arrangement? Rederij de Nederlanden heeft voor elke groep de perfecte oplossing, ongeacht met hoeveel personen je bent.

Op een lekkere zomerse dag door de grachten van Amsterdam varen. Met een leuke grote groep, drankje in de hand, muziekje op de achtergrond. De sloepen Jacob van Lennep en de Hildebrand zijn heerlijke open schepen die zich perfect lenen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Of het nu gaat om selecte groep vrienden of zakenrelaties die je een keer van de grachten van Amsterdam wilt laten genieten. Een gezellige en luxe sloep huren met schipper of kapitein doe je direct bij Rederij de Nederlanden.

 

Sloepen voor 20-30-40-50 personen met alle comfort aan boord

De Jacob van Lennep en de Hildebrand zijn comfortabele schepen met alle gewenste voorzieningen, én een schipper of kapitein. De sloepen van Rederij de Nederlanden zijn voorzien van alle mogelijke gemakken, zoals een toilet, bar en verwarming.

Ook bieden we arrangementen met eten en drank. Bij mooi weer varen we uiteraard met een volledig open schip. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunnen wij de kap (gedeeltelijk) sluiten zodat je heerlijk overdekt kunt zitten. Voor bijvoorbeeld de late uurtjes zetten wij de verwarming aan.

Je kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote groepen: van 20, 30, 40 of 50 personen. Voor zeer grote groepen kan je ook de salonboot Het Wapen van Amsterdam huren tot maar liefst 175 personen.

 

Sloep huren in Amsterdam met eten en drank

Als je een sloep gaat huren in Amsterdam wilt u graag weten waar je aan toe bent. Bij Rederij de Nederlanden kom je niet voor verrassingen te staan. Boek je bij ons een boot dan krijg je een overzichtelijke prijs per persoon. Wij hebben all in prijzen inclusief drank en eten. Geen verrassingen dus.

 

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huur je een open sloep tegen het laagst mogelijke tarief. Je hebt geen extra kosten voor een boekingskantoor. Kortom: een sloep huren doe je direct bij Rederij de Nederlanden

Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.

Informeer naar beschikbaarheid:

EEN sloep DIE BIJ JE PAST

Bij Rederij de Nederlanden kan je kiezen uit een brede selectie aantrekkelijke
all-inclusive arrangementen voor lunch, borrel en/of buffet voor jou sloep huren Amsterdam.