borrelboot-amsterdamVoordelig een sloep huren in Amsterdam

Op een lekkere zomerse dag door de grachten van Amsterdam varen. Met een leuk gezelschap, drankje in de hand muziekje op de achtergrond. De Jacob van Lennep en de Hildebrand zijn heerlijke open schepen die zich perfect lenen voor een tochtje door de grachten. Of het nu gaat om selecte groep vrienden of zakenrelaties die u een keer van de grachten van Amsterdam wilt laten genieten. Een gezellige sloep huren doet u direct bij Rederij de Nederlanden.

Sloepen met alle comfort aan boord

De Jacob van Lennep en de Hildebrand zijn comfortabele schepen met alle gewenste voorzieningen. De sloepen van Rederij de Nederlanden zijn voorzien van alle mogelijke gemakken, zoals een toilet, bar en verwarming. Bij mooi weer varen we uiteraard met een volledig open schip. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunnen wij de kap (gedeeltelijk) sluiten. Voor bijvoorbeeld de late uurtjes zetten wij de verwarming aan.

All inclusive sloep huren in Amsterdam

Als u een sloep gaat huren in Amsterdam wilt u graag weten waar u aan toe bent. Bij Rederij de Nederlanden komt u niet voor verrassingen te staan. Boekt u bij ons een boot dan krijgt u een overzichtelijke prijs per persoon. Wij hebben all-in prijzen inclusief drank en catering. Geen verrassingen dus.

Direct boeken bij de rederij

Bij ons huurt u een open sloep tegen het laagst mogelijke tarief. U heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor. Kortom: een sloep huren doet u direct bij Rederij de Nederlanden

Klik hier om onze schepen van dichtbij te bekijken.

Informeer naar beschikbaarheid: