De Amsterdamse Satéboot

Wil jij de Amsterdamse grachten beleven onder het genot van een pittig hapje en verkoelend drankje? Dan is de Amsterdamse satéboot de perfecte oplossing. Onze satéboot is de ideale locatie voor een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Niet voor niets is de Amsterdamse satéboot een van onze populairste arrangementen. Dit all inclusive arrangement bestaat uit een rondvaart van twee uur door Amsterdam met een uitgebreid satébuffet.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 69,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Satébuffet

Het satébuffet bestaat uit de heerlijkste gemarineerde saté van malse kippendij met authentieke satésaus. Ook krijg je gebakken aardappeltjes, salade, kroepoek, atjar en stokbrood. Ons bedienend personeel vult jouw glazen terwijl je geniet van het heerlijke buffet. Dit arrangement is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

 

Relaxte avond met vrienden

Laat je volledig in de watten leggen op onze Satéboot. Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 74,50 p.p. Bovendien bieden we diverse mogelijkheden. Zo kan jij zelf voor het entertainment zorgen, maar je kunt dit ook aan ons uitbesteden. Er is veel mogelijk bij Rederij de Nederlanden. Wil je naast de Satéboot een proeverij doen? Dan kan dat met een bier-, wijn-, champagne- of cocktailproeverij. Of hou jij het liever simpel met muziek naar eigen keus, onder het genot van een heerlijke saté? Wij richten jouw middag of avond volledig naar jouw wens in.

 

Unieke ervaring op het water

Wat is er beter dan Amsterdam vanaf het water ontdekken? Er zijn mogelijkheden voor verschillende groepsgroottes. Leer collega’s van andere afdelingen beter kennen op de gezelligste boot van Amsterdam. Of organiseer een relaxte avond met vrienden en vriendinnen. De Satéboot zal ervoor zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over die gezellige middag of avond op het water.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN