Langs de oevers van Oud- en Nieuw-Amsterdam

Vaartochten over de Amstel en het IJ

Per 1 mei 2019 varen wij vanaf een fantastische nieuwe locatie in Hot & Happening Amsterdam Noord: ‘De Groene Kaap’, vlakbij het NDSM-terrein en de IJ-kantine. Super bereikbaar, zowel per auto als OV (pont NDSM-terrein vanaf C.S. 5 heerlijke minuten).

Uw gasten komen aan boord van de klassieke salonschepen Het Wapen van Amsterdam (max 175 personen) of Peter de Grote (max 70 personen) en varen eerst langs de ‘cutting edge’ architectuur aan het IJ, zoals gebouw Pontsteiger, EYE filmmuseum en het Kraanspoor-gebouw. Dan varen we via het Scheepvaartmuseum de monumentale Nieuwe Herengracht op, waarna we op de Amstel langs de Hermitage en Koninklijk Theater Carré varen onder het genot van een heerlijke maaltijd of borrelgarnituur.

Amstel / IJ vaart arrangementen

Wilt u met vrienden, familie of collega’s met ons komen varen over de Amstel en het IJ? Kijk dan eens naar onze arrangementen, of bekijk de selectie arrangementen hieronder. Maatwerk is ook altijd mogelijk! Dus wilt u iets bijzonders, wij helpen u graag. Neem dan contact met ons op via ons aanvraagformulier of bel op +31 (0)20 42 33 006.

Opstapplaats

Vertrek en aankomst: ligplaats van Het Wapen van Amsterdam aan de Ms van Riemsdijkweg (Ter hoogte van nummer 45) in Amsterdam-Noord, nabij de pont NDSM-werf

Met De Nederlanden beleeft u onze prachtige hoofdstad vanaf het water

Als rederij zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van boottochten in en om Amsterdam. Wij beschikken over een diverse vloot van klassieke salonboten, karaktervolle trekschuiten en riante vlaggenschepen. Hiermee beleeft u het prachtige Amsterdam vanaf de heerlijke wateren van onze grachtengordel en daarbuiten. Wij verhuren onze vaartuigen voor elke feestelijke gelegenheid en kunnen in al uw wensen en behoeften voorzien als het gaat om catering, entertainment of zakelijk gebruik. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Vraagt u deze dan hier aan!

De diversiteit van onze boottochten door Amsterdam

Wilt u Amsterdam eens van een andere kant zien? Met een boottocht door de hoofdstedelijke wateren ziet u aspecten van de stad die u niet eerder zag. De prachtige gevels van de herenhuizen die u passeert, imposante musea zoals de Hermitage, het Rijksmuseum, het van Gogh museum en vele andere bezienswaardigheden die voor een onvergetelijke belevenis zorgen. Natuurlijk kunnen we er een extra educatief karakter aan geven zoals met onze Havenrondvaart. En voor een bruiloft kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vervoer tussen de verschillende locaties die u aandoet, het voltrekken van de huwelijksceremonie of om uw feest op te houden!

Als een vis in het water

Dat De Nederlanden verstand van zaken heeft moge duidelijk zijn. Met een ruime vloot van hoogwaardige schepen, een team van vakbekwame professionals en een stevig netwerk van lokale ondernemers met wie we partnerships hebben, zijn we stevig verankerd in het Amsterdamse. Al meer dan 10 jaar zijn wij de absolute specialist in rondvaarten door de hoofdstedelijke grachten. Niet voor niets mogen we onszelf officieel partner van Amsterdam marketing noemen en worden we door Tripadvisor.nl warm aanbevolen. Is uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? We staan u graag te woord via +31 (0)20 42 33 006 of info@denederlanden.com.