boottocht amsterdam

LUXE BOOTTOCHT over de grachten van Amsterdam en het IJ

Geniet met Rederij de Nederlanden van een luxe boottocht Amsterdam over de Amsterdamse grachten, de Amstel en het IJ.

Per 1 mei 2019 varen wij vanaf een fantastische nieuwe locatie in Hot & Happening Amsterdam Noord: ‘De Groene Kaap’, vlakbij het NDSM-terrein en de IJ-kantine. Super bereikbaar, zowel per auto als OV (pont NDSM-terrein vanaf C.S. 5 heerlijke minuten).

Jouw gasten komen aan boord van een klassieke salonboot zoals Het Wapen van Amsterdam (max 175 personen) of Peter de Grote (max 70 personen) en varen eerst langs de ‘cutting edge’ architectuur aan het IJ, zoals gebouw Pontsteiger, EYE filmmuseum en het Kraanspoor-gebouw. Dan varen we via het Scheepvaartmuseum de monumentale Nieuwe Herengracht op, waarna we op de Amstel langs de Hermitage en Koninklijk Theater Carré varen onder het genot van een heerlijke maaltijd of borrelgarnituur.

Beleef Amsterdam met een luxe boottocht met lunch en diner

Als rederij zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van boottochten in en om Amsterdam. Wij beschikken over een diverse vloot van klassieke salonboten, karaktervolle trekschuiten en riante vlaggenschepen. Hiermee beleef je het prachtige Amsterdam vanaf de heerlijke wateren van onze grachtengordel en daarbuiten. Ook voor een Amsterdam rondvaart hebben wij diverse opties. Wij verhuren onze vaartuigen voor elke feestelijke gelegenheid en kunnen in al jouw wensen en behoeften voorzien als het gaat om catering, entertainment of zakelijk gebruik. Heb je interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Vraag deze dan hier aan!

De diversiteit van onze boottochten door Amsterdam

Wil je Amsterdam eens van een andere kant zien? Met een boottocht door de hoofdstedelijke wateren zie je aspecten van de stad die je niet eerder zag. De prachtige gevels van de herenhuizen die je passeert, imposante musea zoals de Hermitage, het Rijksmuseum, het van Gogh museum en vele andere bezienswaardigheden die voor een onvergetelijke belevenis zorgen. Natuurlijk kunnen we er een extra educatief karakter aan geven zoals met onze Havenrondvaart. En voor een bruiloft kan je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vervoer tussen de verschillende locaties die je aandoet, of trouwen op een boot of een partyboot om jouw feest op te houden!

Als een vis in het water

Dat De Nederlanden verstand van zaken heeft moge duidelijk zijn. Met een ruime vloot van hoogwaardige schepen, een team van vakbekwame professionals en een stevig netwerk van lokale ondernemers met wie we partnerships hebben, zijn we stevig verankerd in het Amsterdamse. Al meer dan 10 jaar zijn wij de absolute specialist in rondvaarten door de hoofdstedelijke grachten. Niet voor niets mogen we onszelf officieel partner van Amsterdam marketing noemen en worden we door Tripadvisor.nl warm aanbevolen. Is jouw interesse gewekt of heb je nog vragen? We staan je graag te woord via +31 (0)20 42 33 006 of info@denederlanden.com.

EEN LUXE BOOTTOCHT DIE BIJ JE PAST

Bij Rederij de Nederlanden kan je kiezen uit een brede selectie aantrekkelijke
all inclusive arrangementen voor jouw luxe boottocht Amsterdam, zoals een lunch, borrel en/of buffet.