Op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam op een boot?

Bedrijfsuitje boot Amsterdam nodig? Wij hebben de perfecte locatie voor uitjes met jouw bedrijf!

Heb jij er ooit aan gedacht om jouw bedrijfsuitje of teambuilding evenement te organiseren op een unieke en sfeervolle locatie? Stap dan aan boord van een boot bij Rederij de Nederlanden en ontdek de magie van een vaartocht door de betoverende Amsterdamse grachten. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van onze boten als feestlocaties voor diners, borrels en andere bedrijfs- en netwerkevenementen.

Samen terug na de vakanties – Verbind en vier met jouw medewerkers

Na een welverdiende vakantie, is er geen betere manier om weer in de werkmodus te komen dan een gezellig bedrijfsfeest, -lunch of -diner te organiseren. Bij Rederij de Nederlanden creëren we de ideale setting om jouw medewerkers samen te brengen en nieuwe energie te geven voor de uitdagingen die voor ons liggen. Onze sfeervolle boten bieden een ongedwongen en inspirerende omgeving voor teambuilding, teamuitjes of gewoon om successen te vieren.

Waarom kiezen voor Rederij de Nederlanden? 

  • Unieke locatie: Ervaar Amsterdam vanuit een nieuw perspectief terwijl je door de historische grachten vaart. Onze boten bieden een adembenemend uitzicht op iconische bezienswaardigheden.
  • Luxe en comfort: Onze boten zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij en jouw gasten in stijl kunnen genieten. Bij mooi weer kunnen we met een open dak varen, terwijl we bij minder weer de kap geheel of gedeeltelijk kunnen sluiten. Ook hebben we verwarming aan boord, zodat comfort altijd gegarandeerd is.
  • Flexibiliteit: Wij bieden verschillende vaarroutes en op- en afstaplocaties, zodat jij de perfecte vaartocht kunt samenstellen die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijfsevenement.
  • Professionele gidsen en entertainment: Onze ervaren gidsen delen graag interessante verhalen over Amsterdam of entertainment zoals livemuziek, goochelaars of een pubquiz die jullie feest compleet maken.

Neem contact op en reserveer jouw unieke bedrijfsuitje op een boot in Amsterdam!

Bij Rederij de Nederlanden geloven we in het creëren van memorabele ervaringen voor jouw bedrijf. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij staan klaar om jouw bedrijfsfeest, teambuilding evenement, of gezellige bedrijfslunch/diner tot in de puntjes te verzorgen.

Neem nu contact op met ons enthousiaste team en reserveer jouw unieke bedrijfsuitje op een boot in Amsterdam van Rederij de Nederlanden. Verbind en vier samen met jouw medewerkers op een sfeervolle en bijzondere locatie!

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Reviews

    OFFERTE AANVRAGEN