Varen in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad, die volgens ons het mooist is vanaf het water. Daarom bieden we bij Rederij de Nederlanden diverse opties aan om te varen in Amsterdam. Onze ervaren schippers weten precies hoe jij het allermooiste van Amsterdam te zien krijgt vanaf het water. Wil je meer weten over alle mogelijke manieren om te varen in Amsterdam? Lees dan snel verder, hieronder delen wij alle prachtige vaartochten die Amsterdam te bieden heeft.

Jacob van Lennep

Rondvaart Amsterdam

Een rondvaart in Amsterdam is de klassieker onder de klassiekers op het water. Iedereen die in Amsterdam is geweest, heeft wel eens een rondvaartboot voorbij zien komen. Bij Rederij de Nederlanden hebben wij diverse rondvaartboten op de Amsterdamse grachten. Onze rondvaartboten vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen in Amsterdam. De schippers van Rederij de Nederlanden weten de mooiste routes uit te stippelen, waardoor jij alleen maar hoeft te zitten en te genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Boot huren amsterdam

Wil je liever wat meer regie in handen hebben, dan is een boot huren in Amsterdam de ideale optie. Wil je met een select gezelschap varen door Amsterdam, met een grotere vriendengroep of met een heel bedrijf? Bij Rederij de Nederlanden hebben we altijd een geschikte boot. Onze kleinste boot biedt ruimte aan maximaal 12 personen, terwijl de grootste boot tot wel 175 personen kan meenemen. Elke groep beleeft dan ook een geweldige dag als ze een boot huren bij Rederij de Nederlanden.

Proost van Sint Jan

Salonboot huren

Wij bieden de unieke kans om een volledig verzorgde salonboot te huren in Amsterdam. Onze salonboot huur je direct met een schipper en hostess, waardoor jij gewoon kan genieten van de Amsterdamse grachten, een hapje en een drankje en het gezelschap. Voor grotere gezelschappen hebben wij een luxe salonboot die heerlijk op het IJ en de Amstel kan varen. Wil je een salonboot huren en de Amsterdamse wateren bevaren? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje boot Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijfsfeestje te vieren? Bekijk de mogelijkheden van een bedrijfsuitje op het water. Wij hebben verschillende types en grootte boten. Onze speciale bedrijfsuitje arrangementen zorgen ervoor dat alles geregeld is. Boek direct een bedrijfsuitje boot in Amsterdam en wij regelen alle hapjes en drankjes. Wij nemen al het werk uit handen zodat jij samen met jouw collega’s kan genieten van elkaars gezelschap en de heerlijke versnaperingen.

Ontdek de Zaanse Schans

De Zaanstreek, met zijn rijke waterrijke omgeving en historische vaarwegen, vormt het perfecte decor voor een boottocht naar de Zaanse Schans, een van de toeristische hoogtepunten van Nederland. Dit unieke gebied, waar de tijd lijkt stil te staan, biedt een levendig beeld van de Nederlandse 17de- en 18de-eeuwse industriële geschiedenis, met authentieke houten huizen, werkende molens, ambachtelijke werkplaatsen en musea. Ontdek de Zaanse Schans vanaf het water op 1 van onze prachtige boten.

Varen op het IJsselmeer

Varen op het IJsselmeer brengt je langs Durgerdam, Monnickendam en Volendam biedt een unieke kijk op de typische architectuur en cultuur van deze oud Hollandse vissersdorpen, met hun authentieke woningen, musea, visrokerijen en traditionele klederdracht. Verderop ligt het Muiderslot, een historisch kasteel aan de Vecht, dat getuige was van de rijke maritieme geschiedenis van de regio en tegenwoordig een unieke locatie biedt voor evenementen. Boek je vaartocht op het IJsselmeer direct bij Rederij de Nederlanden en geniet van al het moois was het IJsselmeer te bieden heeft.

Varen op de amstel

De Amstel is een gekanaliseerde rivier die dwars door Amsterdam loopt. De Amstel loopt langs prachtige gebouwen als theater Carré, de Stopera en het Amstel hotel. Ook komt deze rivier onder prachtige bruggen als de Berlagebrug en de Magere Brug. Varen op de Amstel is dan ook een prachtige unieke ervaring. Wij hebben verschillende boten die jou over de Amstel sturen met een schipper die zijn weg weet over de Amstel.

Wij verzorgen jouw vaartocht tot in de puntjes

Ons enthousiaste team adviseert je graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.