Varend Bruin Café

Ons Varend Bruin Café is een all inclusive arrangement met een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur, op een comfortabele boot. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijke Amsterdamse hapjes en onbeperkt bier, wijn en frisdrank terwijl de monumentale stad aan je voorbij trekt.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 49,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Amsterdamse gezelligheid in de bruine kroeg op het water

Verjaardag, jubileum of gewoon een vrijdagmiddag borrel (VrijMiBo) in Amsterdam? Het varend bruin café is de perfecte borrelboot voor een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Voor een vast bedrag per persoon genieten jouw gasten van heerlijke Amsterdamse hapjes, onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 49,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 54,50 p.p.

Welkom aan boord van het “Varend Bruin Café”

Wil je het echte klassieke Amsterdam proeven? Boek dan het all inclusive arrangement Varend Bruin Café van Rederij de Nederlanden. In anderhalf uur vaar je onder genot van Amsterdamse hapjes en drankjes door het hart van de stad. Tijdens de rondvaart brengen we de sfeer van het echte Amsterdamse café terug aan boord. Compleet met kleedjes op tafel, Amsterdamse muziek op de achtergrond en een borrel in de hand doen we de ouderwetse kroeg herleven. Terwijl je door grachten vaart, vertellen onze schippers sterke verhalen over de stad en de geschiedenis van het mooie Amsterdam.

Amsterdamse borrelhappen

Aan boord goed gevulde schalen met Amsterdamse borrelhappen.
– 
Amsterdamse ossenworst
– 
Amsterdamse leverworst
– 
Amsterdamse grillworst
– 
Amsterdams zuur
– 
Oude en jonge kaas
– 
Leidse kaas
– 
Gevuld eitje

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN