Varen met een buffet aan boord

Bij Rederij de Nederlanden bieden we de perfecte combinatie van varen en culinair genieten in de prachtige grachten van Amsterdam. Een buffet aan boord is al mogelijk vanaf € 24,50 per persoon (excl. btw en excl. boothuur). 

Ontdek de veelzijdigheid van onze buffetten en maak jouw vaartocht extra bijzonder met een heerlijk diner of lunch aan boord. Bij Rederij de Nederlanden streven we ernaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken, met aandacht voor zowel de prachtige omgeving als de culinaire verwennerij. Meer informatie over onze buffetten vind je hieronder:

Frans buffet

Vanaf  € 34,50 p.p.

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. Hij wordt gekenmerkt door zijn extreme diversiteit wat je ook weer terug…

BBQ buffet

Vanaf € 28,50 p.p.

Geniet met vrienden, familie of collega’s van een heerlijke barbecue aan boord. Hieronder vindt je de verschillende mogelijkheden. Er is ook een vegetarische optie indien gewenst!

Buffet de Nederlanden

Vanaf € 34,50 p.p.

Als je met minimaal 10 personen bent, dan kun je kiezen voor het buffet De Nederlanden. Een uitgebreid buffet met verschillende koude en warme gerechten.

Italiaans buffet

Vanaf € 34,50 p.p.

De Italiaanse keuken is een typische keuken van de Méditerranée. Het Italiaans buffet behelst eenvoudige, maar gezonde ingrediënten zijn oorspronkelijk…

Satébuffet

Vanaf € 24,50 p.p.

Als u met minimaal 10 personen bent, dan kun je kiezen voor het satébuffet DeLuxe. Een uitgebreid buffet met verschillende koude en warme gerechten.

Tapas buffet

Vanaf € 34,50 p.p.

Geniet tijdens jouw vaartocht van ons heerlijk tapas buffet. Spaanse tapas worden gekenmerkt door de versheid en kwaliteit van de producten. Ons tapas buffet is een…

Combinatie sitting diner- buffet

Vanaf € 47,50 p.p.

Gezellig informeer dineren? Kies dan voor ons combi sitting diner; het voorgerecht wordt uitgeserveerd aan tafel waarna de benen gestrekt worden om…

Internationaal/halal Buffet

Vanaf € 34,50 p.p.

Als je met minimaal 10 personen bent, dan kun je kiezen voor het internationaal/halal buffet . Een uitgebreid buffet met verschillende koude en warme gerechten.

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet?

Heb je bijzondere eetwensen of moeten we rekening houden met speciale diëten of allergieën? Dat is bij ons geen enkel probleem. Als je van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid. Zo kan iemand met een allergie toch optimaal genieten van een heerlijke maaltijd.