Rondvaart amsterdam

Wij beschikken over een vloot van salonboten, trekschuiten en partyschepen!

Rederij de Nederlanden is gespecialiseerd in het verzorgen van rondvaarten door Amsterdam. Onze vloot van rondvaartboten bestaat uit de klassieke salonboot, de karaktervolle trekschuit en het riante partyschip. Onze grootste rondvaartboot biedt ruimte aan gezelschappen tot wel 175 personen. Ideaal voor elk feest in Amsterdam. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, jubileum of bruiloftsfeest, jouw bijzondere moment op het water vieren geeft een onderscheidend karakter aan elke festiviteit. Bekijk hier het overzicht aan rondvaartboten!

 

Rondvaarten door Amsterdam met culinaire invulling, entertainment en educatie

Wanneer je kiest voor een boottocht door Amsterdam met één van onze rondvaartboten, dan kies je voor het totaalpakket. De Nederlanden biedt keus uit een breed scala aan mogelijkheden, waarbij we onze hand niet omdraaien voor de culinaire invulling, het entertainment en een stuk educatie tijdens jouw rondvaart door de Amsterdamse grachtengordel.

Leer over de strijd tegen het water, hoe een gemaal werkt en wat er zou gebeuren als het water zijn gang kon gaan tijdens onze Amstel expeditie. Of aanschouw reusachtige tankers, aanmerende cruiseschepen het laden lossen van containers in de 4e haven van Europa. Direct een vrijblijvende offerte voor het huren van een rondvaartboot in Amsterdam aanvragen doe je hier.

 

Beleef Amsterdam vanaf het water

Dat Amsterdam een veelzijdige, intrigerende stad is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar dat het beleven van onze hoofdstad vanaf het water toch echt een hele beleving is, wist je misschien nog niet. De Nederlanden laat het je graag zien. Met een team van enthousiaste en vakbekwame professionals zorgen we ervoor dat jij en jouw gezelschap een onvergetelijke dag krijgen. Niet voor niets worden we door Tripadvisor.nl warm aanbevolen en zijn we officieel partner van Amsterdam marketing. Meer weten? Bel dan met +31 (0)20 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.

EEN RONDVAART DIE BIJ JE PAST

Bij Rederij de Nederlanden kan je kiezen uit een brede selectie aantrekkelijke
all inclusive arrangementen voor lunch, borrel en/of buffet.