Boot huren Amsterdam

Boot huren Amsterdam
voor groepen van 2-175 personen

Boot huren Amsterdam? Bij Rederij de Nederlanden kan je voor zowel kleine als grote groepen een luxe sloep, salonboot of partyboot huren. Of je nu met 2, 8, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 100 tot maar liefst 175 personen bent, wij hebben de perfecte boot voor je. Elke boot is overdekt en wordt verhuurd mét schipper. Je kan ook kiezen voor een arrangement met eten en drinken dat perfect bij jouw wensen aansluit!

boot Huren Amsterdam
tot maar liefst 175  personen

Najade

  ✓ Minimale afname 2 uur

   ✓ 2-8-10-15-18 personen

  ✓ Vanaf € 245,- per uur ex. BTW

Alt tekst

Proost van Sint Jan

  ✓ Minimale afname 2 uur

  ✓ 20-25-30-40 personen

  ✓ Vanaf € 395,- per uur ex. BTW

Alt tekst

Bredero

  ✓ Minimale afname 2 uur

  ✓ 30-40-50-60 personen

  Vanaf € 250,- per uur ex. BTW

Multatuli

Minimale afname 2 uur

  30-40-50-60-65 personen

  Vanaf € 370,- per uur ex. BTW

Alt tekst

Jacob van Lennep:

  Minimale afname 2 uur

  20-25-30-40 personen

  Vanaf € 235,- per uur ex. BTW

Multatuli

  Minimale afname 2 uur

  30-40-50-60 personen

  Vanaf € 250,- per uur ex. BTW

Alt tekst

Peter de Grote

  Minimale afname 2 uur

  ✓ 40-50-60-70 personen

  Vanaf € 395,- per uur ex. BTW

Wapen van Amsterdam

  Minimale afname 2 uur

  100-150-175 personen

  Vanaf € 375,- per uur ex. BTW

Boot huren Amsterdam: grote en kleine groepen

Of je nu met een kleine of grote groep van meer dan 100 personen bent, bij Rederij de Nederlanden kan je de perfecte boot huren die bij jouw wensen past. We hebben talloze arrangementen en culinaire opties om uit te kiezen.

Boot Huren Amsterdam

Of je nu met een kleine groep vrienden wilt genieten van de grachten of een groot zakelijk evenement wilt organiseren, bij Rederij de Nederlanden ben je aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte arrangementen voor groepen van 2 tot maar liefst 175 personen. Onze missie is het leveren van een onvergetelijke ervaring op het water, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Culinaire Arrangementen

Geniet van onze heerlijke culinaire opties: van simpele borrelhapjes en drankjes tot uitgebreide diners met meerdere gangen. Of je nu een romantische avond of een energieke feestavond in gedachten hebt, we hebben voor ieder wat wils.

Veiligheid en Comfort

Veiligheid is onze prioriteit. Onze boten voldoen aan alle veiligheidseisen en onze schippers zijn getraind en gecertificeerd. Daarnaast hebben we verschillende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen om jou en je gasten een zorgeloze ervaring te bieden.

Wat maakt ons uniek?

Rederij de Nederlanden heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bieden van boottochten in Amsterdam. Onze klantenservice is erop gericht om jouw vaart zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze lokale kennis kunnen we routes aanbevelen die je het echte Amsterdam laten zien.

Verschillende Soorten Boten

We hebben een diverse vloot met luxe sloepen, stijlvolle salonboten en ruime partyboten. Elke boot is overdekt en komt met een professionele schipper die je langs de mooiste plekken van Amsterdam vaart.

Boot Huren Amsterdam 10 Personen

Op zoek naar de perfecte kleine boot voor een intiem gezelschap van 10 personen? Bij Rederij de Nederlanden hebben we diverse mogelijkheden voor kleine groepen. Geniet van een rustige vaart door de Amsterdamse grachten, ideaal voor familie-uitjes of een vriendengroep.

Boot Huren Amsterdam 15 Personen

Met 15 personen een boot huren in Amsterdam? Geen probleem! Onze middelgrote boten zijn uitstekend geschikt voor een comfortabele tocht met een groter gezelschap. Met meer dan voldoende ruimte en allerlei voorzieningen zorgt Rederij de Nederlanden voor een onvergetelijke ervaring.

Boot Huren Amsterdam 20 Personen

Een boottocht met 20 personen wordt een echt feest bij Rederij de Nederlanden. Kies uit diverse boten met verschillende voorzieningen en arrangementen, perfect voor bedrijfsuitjes of speciale gelegenheden.

Boot Huren Amsterdam 30 Personen

Onze grotere boten bieden ruimte aan gezelschappen van 30 personen. Met een ruim aanbod aan cateringmogelijkheden en een ervaren schipper is uw groepsuitje in goede handen.

Boot Huren Amsterdam 40 Personen

Een uitgebreid gezelschap van 40 personen is geen uitdaging voor Rederij de Nederlanden. Onze boten zijn speciaal ingericht om grote groepen te accommoderen zonder in te leveren op comfort en luxe.

Boot Huren Amsterdam 50 Personen

Voor groepen van 50 personen bieden we extra grote boten met uitgebreide voorzieningen. Ideaal voor grote evenementen of zakelijke bijeenkomsten.

Boot Huren Amsterdam 60 Personen

Bij Rederij de Nederlanden kunnen we makkelijk groepen van 60 personen kwijt. Onze schepen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en bieden de ruimte die u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Boot Huren Amsterdam 70 Personen

Voor gezelschappen tot 70 personen bieden we extra ruime boten die van alle gemakken zijn voorzien. Of het nu om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een grote familiereünie gaat, wij hebben de perfecte boot voor u.

Boot Huren Amsterdam 100-150-175 Personen

Op zoek naar een locatie voor een groot evenement? Onze grootste boten kunnen groepen van wel 100 personen huisvesten en zorgen ervoor dat uw evenement een daverend succes wordt. Voor de allergrootste evenementen hebben we bij Rederij de Nederlanden boten beschikbaar die zelfs tot 175 personen kunnen accommoderen. Luxe, ruimte en comfort zijn gegarandeerd.

Huur nu een van onze boten in Amsterdam

Neem direct contact met ons op om jouw perfecte boot in Amsterdam te huren. Bij vragen over een rondvaart, de arrangementen of de mogelijkheden staan onze medewerkers je graag te woord.