Lunch, High Tea & Koffie

Wil je overdag varen over de Amsterdamse grachten? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een ontbijt, brunch, lunch, High Tea en/of koffie tijdens de vaartocht. Wij bieden verschillende mogelijkheden op onze mooie klassieke boten. Bekijk hieronder de opties, prijzen zijn exclusief BTW.

Bij de Koffie

Vanaf € 4,95 p.p.

Tijdens de vaartocht kun je genieten van heerlijke vers gezette koffie met lekkers aan boord. Bij de koffie bieden we verschillende lekkernijen zoals bonbons, roomboterkoekjes en diverse taarten.

High Tea aan boord

Vanaf € 24,75 p.p.

Het is al wat later in de middag. Net na een stadswandeling, museumbezoek of een winkelfuif in de 9 straatjes, maar nog veel te vroeg voor het diner. Dé ideale tijd voor een High Tea aan boord.

Lunchen aan boord

Vanaf € 13,50 p.p.

Trakteer jouw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam. Lunchen aan boord van onze klassieke schepen is een originele manier om de dag te breken tijdens jouw bezoek.

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet?

Heb je bijzondere eetwensen of moeten we rekening houden met speciale diëten of allergieën? Dat is bij ons geen enkel probleem. Als je van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid. Zo kan iemand met een allergie toch optimaal genieten van een heerlijke maaltijd.