Diner cruise

Stel je voor: een betoverende avond op de grachten van Amsterdam, omgeven door de historische charme van de stad terwijl je geniet van een heerlijk diner. Bij Rederij de Nederlanden kun je deze droom werkelijkheid laten worden met onze exclusieve diner cruises. Tijdens onze diner cruises verwennen we je met een culinaire ervaring van topklasse. Terwijl je ontspant aan boord van onze luxe schepen, word je getrakteerd op een uitgebreid menu van gastronomische gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Onze getalenteerde chef-koks zorgen voor een smaakvolle reis door de Nederlandse keuken.

Of je nu een romantische avond voor twee plant, een jubileum viert of een groepsdiner organiseert, onze diner cruises bieden de perfecte setting. Geniet van de prachtige vergezichten van de Amsterdamse grachten terwijl je wordt omringd door de warme sfeer aan boord. Klaar om een onvergetelijke avond te beleven? Reserveer vandaag nog jouw plek aan boord bij Rederij de Nederlanden en laat je verrassen door onze diner cruises.

Keuzemenu de Nederlanden

Vanaf € 47,50 p.p.

Het Keuzemenu De Nederlanden, waarbij we jouw smaakpapillen zullen prikkelen en jouw vaartocht tot een buitengewone ervaring maken.

keuzemenu Van De Kaart

Vanaf € 59,50 p.p.

Restaurant Van De kaart heeft per kwartaal een wisselend speciaal 3-gangen keuzemenu samengesteld.

Walking Dinner

Vanaf € 52,50 p.p.

Een walking diner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij je niet gebonden bent aan jouw zitplaats aan een tafel.

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet?

Heb je bijzondere eetwensen of moeten we rekening houden met speciale diëten of allergieën? Dat is bij ons geen enkel probleem. Als je van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid. Zo kan iemand met een allergie toch optimaal genieten van een heerlijke maaltijd.